Весільний кортеж збив пішохода в Луцьку. ФОТО

Весільний кортеж збив пішохода в Луцьку. ФОТО
Приблизно о 13-й годині автомобіль «Geеly» наїхав на пішохода, який переходив вулицю Гордіюк перед нерегульованим пішохідним переходом.

Про це пише Район.Луцьк.

Подія трапилася між «Фуршетом» і «Північним» ринком. Працівники державтоінспекції навідріз відмовляються будь-що коментувати до з’ясування обставин події. Дещо багатослівнішим виявився водій авто, яке було обвішане весільними атрибутами і наїхало на пішохода.

Він розповів, що чоловік, який потрапив під колеса, вже й до того мав достатньо забоїв: окрім свіжих ран, на його тілі були гематоми, а на руці – накладений гіпс. Потерпілого відправили у Луцьку міську лікарню №2.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, аварія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво. Якщо в чоловіка були гематоми і гіпс, то що його треба було добити?? Дивний аргумент. Навпаки, водій мав їхати обережніше.
Відповісти
Він сам під колеса поліз!!!!
Відповісти
Нехочу нічого поганого говорити про потерпілого,але в Луцьку є родина,яка заробляє гроші тим,що спровоковують аварію.Спочатку потерпілий пише відмову ,а потім родинонька ганяє по судах і вимагає моральні збитки.


Відповісти
Водій їхав обережно і не перевищував швидкості, чоловік вибіг перед машиною сам, а свідки, які перебували на ринку надали інформацію, Що ця людина не одноразово провертала таке ж!!!
Відповісти
Мені здалось,що цей дід був у нетверезому стані,але не хочу нікого обмовляти.
Відповісти