Підозрюваних у смертельному побитті лучанина затримали правоохоронці

Підозрюваних у смертельному побитті лучанина затримали правоохоронці
Чоловіків, які жорстоко побили жителя Луцька 31 липня, затримали правоохоронці і у п'ятницю, 7 серпня, суд обиратиме їм міру запобіжного заходу.

Про це повідомив начальник Луцького міськвідділу міліції Ігор Муковоз під час засідання регламентної комісії міської ради 7 серпня.

Муковоз спростував інформацію про те, що нібито його підлеглі відпустили підозрюваних, при цьому порушивши нібито законодавство, і заявив, що ні він, ні його підлеглі нікого не "кришують".

Він зазначив, що міліціонери після інциденту 31 липня доставили осіб, які ймовірно побили чоловіка до міського відділку міліції. Але у правоохоронців не було законних підстав для затримання цих осіб і у подальшому їх відпустили.

"Розібратися у деталях цієї справи дуже важко. Я дякую журналістам та громадськості, які надали гласності цій справі і я думаю після цього винні особи не зможуть ухилитися від правосуддя. На сьогодні ми повторно вже затримали усіх підозрюваних у скоєні злочину. Зараз їх доправляють у луцький міськвідділ міліції. Їм буде оголошено про підозру у скоєні кримінального злочину за статтею 121 частиною 2 Кримінального кодексу України, за якою передбачено покарання від 7 до 10 років позбавлення волі ", - мовив Муковоз.

Також сьогодні підозрюваних чоловіків доставлять до суду, де їм буде обрано міру запобіжного заходу. Міліція і прокуратура наполягає на взяття під варту підозрюваних.

Достовірно невідомо скількох підозрюваних затримали правоохоронці. За попередніми даними, лучанина жорстоко побило троє чоловіків, а четвертий спостерігав за тим, що відбувалось. Ігор Муковоз зазначив, що не може повідомити ані прізвищ, ані кількості затриманих, так як це таємниця слідства. Також він не підтвердив і не спростував інформацію про те, що зловмисники служили у зоні АТО.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і сміх і гріх ..."доставили осіб, які ймовірно побили чоловіка"..... спростував що їх відпустили але тоді як розуміти "сьогодні ми повторно вже затримали " він хоть сам розуміє що городить???
Відповісти
Ще нехай міліція затримає громадянина Віталія ,який проживає на вул Степана Мазурця,в минулому місяці він напідпитку побив до полусмерті свою рідну бабусю,вона впала в кому і неприходячи до тями через тиждень померла. Сусіди були свідками цього побиття,але молодик ходить собі на волі досі і навіть не затриманий!!!!! Щодня сусіди йому на гаражі і на заборі пишуть слово" Вбивця!!!" Чому його не посадять? Він вбив свою бабусю і розгулює по вулицях надалі.
Відповісти
чому не має мого коментаря..
Відповісти
Останні новини
Підозрюваних у смертельному побитті лучанина затримали правоохоронці
07 серпень, 2015, 15:52