Патрульна поліція Луцька: критерії відбору, завдання та повноваження. ВІДЕО

Патрульна поліція Луцька: критерії відбору, завдання та повноваження. ВІДЕО
Хто може стати поліцейським та які критерії відбору охочих вступити до лав поліції? Які повноваження і завдання нових поліцейських?

Якими будуть умови їх роботи? І головне: що має змінитися, аби громадяни стали довіряти правоохоронним органам?

На ці та інші питання відповів начальник управління громадської безпеки УМВС України у Волинській області підполковник міліції Володимир Солоненко у програмі «Актуально» в ефірі телеканалу «Нова Волинь».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Середньостатистичний працівник міліції заступивши на добове чергування, тобто 24 години))), відпочиває всього на всього пів, в рідких випадках добу, та з такими розкладами отримує заробіток в сумі 1800-2500 грн.. В цьому випадку я не говорю про патрульну службу.
Окремо про останніх, а саме працівник патрульної служби заступає на нічну зміну, відпочиває у день та знову йде в нічну зміну. При цьому може мати один вихідний в тиждень. Переважна більшість патрулів піші. Мені особисто не відомо, щоб хтось з патрульних мав зарплату більше 2000 гривень.
НОВА ПОЛІЦІЯ (патруль) буде мати зарплату мінімум 8000 гривень та нормований відпочинок. Забув, всі патрулі на автомобілях, що до речі дуже покращує умови служби.
Не можу зрозуміти логіки утворення нової патрульної служби поліції, коли б теперішнім (досвідченим) патрульним та працівникам ДАІ надати належні умови праці та відпочинку, в тому числі заробітну плату, що обіцяється новим поліцейським, то вони б запрацювали в два ризи краще, ніж запрацює, ймовірно, нова патрульна служба поліції.
Кандидати в патрульну службу поліції, для себе задумайтесь чи змогли б ви працювати в умовах в яких на даний час працює патрульна служба міліції.
Відповісти
дивись сюди... Звичайна людина працює до 12 год/день і отримує 2000 грн, дармоїд з держ.органів - 0 год/день, ще й обкрадає тебе, твою сім'ю та державу і отримує все що хоче, але в цьому випадку ти мовчиш і ніде нічого не пишеш. Висновки роби сам
Відповісти
Судячи з коментаря не можу зрозуміти чи то камінь в мій город, оскільки я підняв зовсім інші питання. Навіть взявши до уваги те що ти написав, можу припустити що ти практично ніде не працював на державній роботі, якщо говориш що вони працюють о год. в день. Хто обкрадає твою і мою сімю патрульний?цікаво яким чином
Відповісти
Проаналізувавши всю твою сімю друзів та тих кого ти добре знаєш полюбом будуть особи з держ органів, і це автоматично, судячи з твоїх слів удуть дармоїди та ті хто нас обкрадає. Пишу не в цілях обідити а з метою обяснити на особистому прикладі для кращого розуміння, припустимо твівй брат чи друг держ служб. то я з цілковитою впевнінестю та категорично можу сказати що вони дармоїди та обкрадають нас. Не в якому разі не хотів образити.
Відповісти
Нехайсучасні патрульні подають документи на конкурс, якщо хочуть вищу зарплату...Але чомусь відсоток теперішніх міліціонерів, які б хотіли взяти участь у ньому і працювати за 8000 грв, зовсім низький...Висновки очевидні...
Відповісти
ніхто не заважає старим патрульним піти на екзамен на вступ у нову службу.. коли людина йде на роботу, вона оцінює власні сили - на що розраховують люди , знаючи про графік роботи та ЗП в 2000 грн - що якось собі компенсують?
Відповісти
Ліна та Юлія не можу з Вами не погодитись. Судячи з написаного напевно Ви йдете в нову поліцію (без сарказму). Дійсно хлопці можуть спробувати себе в новій поліції, чому вони цього не роблять мені не відомо, але напевно є свої нюанси. Вони працюють за 2000 гривень то думаєте не захочуть за 8000 гривень, як на мене ніякі висновки не очевидні. Повернусь до сказаного - підняв зовсім інші питання, які в принципі не стосуються повідомленого вами. На рахунок того, що якось собі компенсують, то складається враження, що істино налаштованні на кращий лад кандидати в поліцейський патруль за 2000 гривень працювать на будуть, а за 8 можна, бо за 2000 то їм прийдеться компенсовувати Я правильно зрозумів. А от теперіші міліціонери за 2000 працюють без нібито скзаної вами компенсації, ну принаймі я переконаний що переважна більшість.
Відповісти
Просто міліціонерів ніхто не бере в поліції залишають тільки начальство,мотивуючи це тим що не буде хабарництва,але нова поліція у мого знайомого вже взяли взятку та й не маленьку.
Відповісти
Фраза: "На що розраховують люди..." на перший погляд сказана сильно, але Юлія на те й розраховують, що за 2000 заплатять за квартиру, наприклад 2000 зарплати іншого члена сімї на інші розходи та між тим поможуть батьки. Виходячи з твоїх слів, то наприклад наберуть нову поліцію (патруль), все буде добре, але може виникнути ситуація, що не зможе держава платити таку зарплату і тоді прийдеться новим патрульним компенсовувати її собі. Я правильно розумію. І що за ставлення, що кожен хто робить за 2000 грн. за таким графіком собі компенсує-люди виходять з того, що вони мають і раді тим 2000 грн. В перших своїх коментарях, як я бачу зараз які нізто не зрозумів таким чином як я хотів донести, я мав на увазі що люди працюють за 2000 грн. впринципі непогано, з власних ініціатив та на благо. І от якби їх заохотили в 8 тис грн. повірте рівень їхньої праці бувби набагато вищим ніж буде рівень нової поліції. Намагаюсь вам пояснити, не з метою когось розкритикувати, сказати що хтось поганий а хтось хороший, просто на мою думку головне добитись самого кращого результату з можливих при витраті мінімальних коштів, які в наш час потрібні як нфіколи, а це повисти матеріальний рівень вже існуючих міліцейських (при цьому я також наполягаю на очищенні деяких з міліції). При цьому ми опустим витрати на набір, кучу папірців, нову форму та багато чого іншого. Ліна та Юлія наголошую, що потрапити колись та зараз в патруль міліції не дуже складно, все таки не слідчим бути чи народним депутатом, чому ж ті хто так прагне палко змінити життя на краще не йшов в міліцію за 2000 грн., як на мене при простішій процедурі ніж набирають поліцію, а йде за 8 тис. грн.
Відповісти
Человек, Ви 100 процентів праві. А в ефективність цієї гри в поліцію не дуже віриться. Ще й назва "поліція" у старшого покоління має негативні асоціації. Допоки з усього, за що б не бралася нова влада, виходив пшик.
Відповісти
Згідна, чого не йдуть старі? Думаю, що не вірять що їх візьму(вони ж страшні корупціонери!при янику служили), плюс віковий ценз, і потрібно посвідчення водія, при їх зарплаті- смішно, якби бізнесом не займалась мій чоловік, офіцер міліції,-його б собі дозволити теж не міг.
Згідна також, досвід такої роботи мав би бути першим критерієм відбору, але ж нам треба шоу, краще клоунада, подумаєш на війну гроші треба!Ну і що, що хлопців які в ато йдуть(і міліціонерів в тому числі) сім'ї одягають,взувають, купують їм аптечки, тактичні окуляри,перчатки і інше, в нас шоу "Нрва поліція,реформа" має тривати!
Відповісти
Таке вражкння що всі коментатори або якісь закомплексовані або просто не можуть відійти від совка, залиште все минуле позаду і думайте прогресивно, бо нова поліція це дійсно те що нам потрібно
Відповісти
Обясни свою думку
Відповісти
то спочатку всі кошти на війну а по закінченні хлопців з ато поза конкурсом в поліцію.але складается враження що новітній каральний загін створюется для охорони олігархів
Відповісти
до одного місця ту поліцію.... я вже побачив її в столиці! сидять за кермом в окулярах понтові дармоїди, які фізично ніде не працювали і катаються собі як пацанва. в мене зламалася машина посеред києва, я добу простояв просто посеред вулиці, вони катались повз мене 2-3 рази на год і не стали, не запитали чого я там стою, шо в мене сталось . а може я помер? ...до сра*и таких копів....
Відповісти
А чи знаєте ви, , - що у Луцьку вступ до лав поліції не безкоштовний? У мене друг пройшой співбесіду і фізичну підготовку, та для всупу цього було недостатньо. Йому повідомили, якщо даєш вступні 3 000 доларів, тоді ти пройдеш. - "на жаль" у нього не було таких коштів і йому сказали - допобачення. Питання. - І що в цій (нашій) країні помінялось? за що ми боремось, за кого воюємо і як можна цій владі довіряти? Філософська теза - Україною керують ті, кому вона не потрібна бо керують тільки заради власної наживи і на людей їм "наср@ти"
Відповісти
Останні новини
Патрульна поліція Луцька: критерії відбору, завдання та повноваження. ВІДЕО
07 серпень, 2015, 16:12