Агропромгрупа «Пан Курчак» продовжує збільшувати експортні поставки курятини*

Агропромгрупа «Пан Курчак» продовжує збільшувати експортні поставки курятини*
За підсумками шести місяців цього року, експорт курятини, яку виробляє найбільший підрозділ агропромгрупи «Пан Курчак» ТзОВ «Птахокомплекс «Губин», склав більше тисячі тонн.

А це удвічі більше, аніж за аналогічний період торік.

Більше волинської курятини стали споживати в Киргизії, Молдові та Вірменії. Тим часом ринок Узбекистану для продукції тільки відкрили. Зрештою, як і мусульманських країн. Такий результат агропромгрупа має завдяки отриманим цьогоріч міжнародним сертифікатам, які підтвердили якість волинської курятини, відтак, відкрили міжнародні ринки збуту.

Так, цьогоріч курятина АПГ «Пан Курчак» отримала Сертифікат Халяль. А це перепустка на ринки Середньої Азії та Близького Сходу. Адже він дозволяє експортувати високоякісну волинську курятину в ісламські країни, бо «халяль» (від арабского al-halal – дозволене). Тож відтепер на новому забійному комплексі, що у Нововолинську, постійно працюють представники Центру досліджень та сертифікації халяль «Альраід». Вони стежать, щоб були дотримані мусульманські традиції при забої птиці, а в готову продукцію не потрапляли заборонені компоненти. Це теж є обов’язковою умовою одержання Сертифікату Халяль.

Також цьогоріч на ТзОВ «Птахокомплекс «Губин» запроваджено систему менеджменту безпеки харчових продуктів, яка відповідає міжнародним нормам ISO 22000:2005. Сертифікат підтверджує, що продукція підприємства абсолютно безпечна та якісна, перш за все, завдяки чіткому системному контролю на всіх етапах виробництва, починаючи від отримання сировини, під час виробництва та зберігання, транспортування, аж до надходження до споживача.

На сьогодні курятину АПГ «Пан Курчак», окрім закордонних країн, споживають і в 11 областях України. Її також можна придбати і у мережі фірмових магазинів та супермаркетів «М’ясна точка» та «Смарті», яких на сьогодні по країні більше півсотні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чего не в Европе?
Всё что мы продаём - нужно в России и СНГ
Нужно торговать там где берут
Відповісти
Останні новини
Агропромгрупа «Пан Курчак» продовжує збільшувати експортні поставки курятини*
07 серпень, 2015, 17:00