Українець втік із захопленого готелю в Малі, - ЗМІ

Українець втік із захопленого готелю в Малі, - ЗМІ
Громадянину України вдалося втекти із захопленого невідомими готелю в місті Севаре в Малі, повідомляє агентство Франс Прес з посиланням на військове джерело.

«Згідно з наявною у нас інформацією, українцю вдалося втекти з готелю в другій половині дня. Він повідомив, що перед нападом разом з ним в готелі були три людини з ПАР і один російський фахівець, який працює в Малі», - наводить агентство слова джерела.

Українець також повідомив, що на момент його втечі в готелі були «чотири або п'ять терористів».

Як повідомлялось раніше, малійські військові звільнили чотирьох громадян Франції, захоплених раніше бойовиками-ісламістами в готелях міста Севаре регіону Мопті в Малі. Проте в заручниках залишаються ще один українець і один південноафриканець.

Як повідомляє «Голос Америки», що малійські військові зараз чекають на прибуття зі столиці Бамако французького антитерористичного підрозділу, який має допомогти звільнити заручників.

Крім того, за даними «Голосу Америки», невідомі ісламісти сьогодні атакували не один, як повідомлялося раніше, а два готелі в місті Севаре - «Біблос» і «Дебо». При цьому були вбиті п'ять малійських військових.

Водночас агентство «Рейтер» з посиланням на спікера Збройних сил Малі повідомляє, що під час нападу ісламістів у Севаре загинули четверо солдатів Малі, двоє терористів і один білошкірий іноземець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.