В ОБСЄ повідомили, що бачили на Донбасі російських військових

В ОБСЄ повідомили, що бачили на Донбасі російських військових
Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні зафіксувала 4 випадки, коли 8 осіб назвали себе причетними до російських збройних сил.

Про це повідомив офіційний представник СММ ОБСЄ Майкл Боцюрків в п'ятницю, передає Інтерфакс-Україна.

«Від початку травня СММ зустріла 8 різних людей, в 4 випадках ці люди або говорили про те, що вони якимось чином стосуються російських збройних сил, або мали знаки розрізнення ЗС РФ», - сказав Боцюрків.

Він нагадав, що перші свідчення про приналежність до ЗС РФ з'явилися в травні - тоді під час бесіди спостерігачів з жінками в камуфляжі недалеко від Донецька підійшли 2 чоловіків, теж у військовій формі, і повідомили, що вони російські військові.

Окрім того, про те, що вони російські військові, співробітникам ОБСЄ зізналися 2 затриманих у Луганській області службовців ГРУ РФ, які в даний час знаходяться в Києві.

«Ми звітуємо тільки про те, що особисто бачимо чи чуємо. Це не спекуляція», - підкреслив Боцюрків, додавши, що у СММ ОБСЄ немає способу верифікації правдивості цих заяв російських військових.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За присутності на Донбасі тисяч російських військовослужбовців ОБСЄ помітило лише декілька. Чому вичікує міжнародне право та на рівні ООН не приймається рішення про термінову ліквідацію її силами бойовиків без розпізнавальних знаків ?..
Відповісти
Хоч хтось їх побачив цих загадкових агресорів-окупантів. ..таке враження що ми воюємо з вітряками як один з книжкових героїв.
Відповісти
Провокатор, али просто так дурак? Хочется все же по старинке обнять русский сапог, правда, рагуль?
Відповісти