Марш єдності футбольних фанатів Дніпра та Динамо

Марш єдності футбольних фанатів Дніпра та Динамо
У Дніпропетровську ввечері відбувся патріотичний об’єднаний марш футбольних фанатів команд «Дніпро» (Дніпропетровськ) та «Динамо» (Київ).

Пише Укрінформ.

Як повідомляє Радіо Свобода, тисячі вболівальників обох команд, за домовленістю одягнутих у біле, зібрались на площі Героїв Майдану й разом пройшли до стадіону «Дніпро-Арена», де відбувався матч четвертого туру Прем’єр-ліги між їхніми улюбленими командами.

Під час ходи учасники акції скандували гасла фанатів обох команд: «Тільки Дніпро, тільки перемога!», «Кияни, вперед!» тощо, - а також патріотичні гасла «Слава Україні», «Слава воїнам АТО!» і співали патріотичних пісень. Чимало людей були вбрані у футболки з написами на кшталт «Герої не вмирають», «Бандерівець», «Я люблю Україну». У руках люди тримали синьо-жовті прапори. Серед уболівальників були й бійці добровольчих формувань.

За словами футбольних уболівальників, своєю акцією вони намагались показати, що в Україні вже немає суперництва чи ворожнечі між фанами – шанувальники різних команд об’єднались, адже розуміють, що в українців є спільний ворог – окупант, який веде наступ на Донбасі.

Під час ходи футбольні вболівальники використовували фаєри та димові шашки. Десятки міліціонерів, які супроводжували марш, стежили за цим і знімали на камери, однак у ситуацію не втручались. Рух транспорту центральною частиною міста був тимчасово зупинений.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Фани, марш
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.