Патріоти з Францї передали допомогу волинським лікарням. ФОТО

Патріоти з Францї передали допомогу волинським лікарням. ФОТО
Гуманітарний вантаж від французьких патріотів доставлено до волинських лікарень. Старовижівська та Ратнівська лікарні Волині отримали допомогу від українських патріотів у Франції.

Про це звітує у мережі координатор від української сторони Наталія Соколова.

Зокрема, у дописі йдеться:

“З радістю сповіщаю, що гуманітарний вантаж з Франції від Асоціації “Медичної і благодійної допомоги Франція-Україна” Association Aide Médicale & Caritative France-Ukrainе, керівник Dmytro Atamanyuk завдяки співпраці з ФБ “Патріоти Волині” доставлено безпосередньо до отримувачів – Ратнівської та Старовижівської лікарні Волинської області.

Це високоякісне французьке медичне обладнання (серед іншого: інкубатор для спасіння немовлят, дитячи ваги, дефібрилятор та перфузори для реанімації, інфузомати та електронні апарати для виміру тиску), гарні медичні меблі (як приклад 43 багатофукціональних електричних ліжка з матрасами та приліжковими столиками, ліжечка для немовлят, оглядові столи, крісла оглядово-транспортувальні, інвалідні візочки, крісла туалети для важкохворих, ролатори, обладнання для прийняття ванни важкохворими), дороговартісні ліки та розхідні медичні матеріали (10 коробок), ортези, побутову техніку (холодильники та мікрохвильові пічи). Наші медпрацівники дуже задоволені якістю та кількістю допомоги.

На жаль, майже не отримуючи державного фінансування, лікарні сьогодні виживають як можуть. А французька допомога дозволе суттєво покращити їх медичну базу та якість обслуговування пацієнтів! Лише місяць тому ми з представником французької Асоціації Уляною Якимчук Yakymchuk Ulyana відвідали ці лікарні особисто, вивчили проблеми і потреби, зустрілися з медиками, склали заявки з фото.

Сьогодні результатом нашої роботи є щасливі обличчя медиків та пацієнтів. А вже у вівторок їду в ці лікарні з першою перевіркою розподілу по відділенням та використанню. Обов”язково надам фотозвіт”.

Гуманітарний вантаж від французьких патріотів доставлено до волинських лікарень. Звітує координатор від української сторони Наталія Соколова (Попова)

Posted by Ковельський центр допомоги 51 ОМБР on 9 серпня 2015 р.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це мій перший особистий досвід отримання гуманітарного вантажу. Дякую від себе особисто керівництву та працівникам Волинської митниці, працівникам Мінсоцполітики, брокерам з приватного підприємства “Прайд Сервіс” за те що навчили і повністю сприяли як законним шляхом в абсолютно законному полі швидко отримати та розмитнити гуманітарний вантаж!
Відповісти
Останні новини
Патріоти з Францї передали допомогу волинським лікарням. ФОТО
10 серпень, 2015, 08:40