Понад дві тисячі лучан отримали послуги цифрового підпису

Понад дві тисячі лучан отримали послуги цифрового підпису
Протягом січня – липня 2015 року 2161 житель міста Луцька та Луцького району отримав посилені сертифікати відкритих ключів електронного цифрового підпису.

Зокрема, у липні цього року послуги електронного цифрового підпису надано 211 лучанам, йдеться на офіційному сайті Луцької міської ради.

Клієнти Центру сертифікації ключів отримують посилені сертифікати відкритих ключів безкоштовно, на відміну від комерційних установ.

Видані ключі електронного підпису дають змогу надавати звітність у режимі он-лайн не лише до органів ДФС, а й до органів державної статистики та Пенсійного фонду України.

Більш детальну інформацію для користувачів сервісу можна отримати на електронному ресурсі за адресою: www.acskidd.gov.ua.

Довідково: посилені сертифікати ключів електронного цифрового підпису бажаючі можуть отримати, звернувшись у відділ реєстрації користувачів, який знаходиться у центрі обслуговування платників Луцької ОДПІ за адресою: м. Луцьк, Київський майдан, 4, кабінет 30. Довідки за телефоном: 778-494.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Понад дві тисячі лучан отримали послуги цифрового підпису
10 серпень, 2015, 09:07