Під Луцьком троє чоловіків побили бійця АТО

Під Луцьком троє чоловіків побили бійця АТО
У селі Підгайці Луцького району троє чоловіків побили військового, який проходить реабілітацію після поранення.

Про це повідомив користувач Дмитро Воєвода у Facebook, пише ВолиньInfo.

За його словами, подія трапилася вчора, 9 серпня, приблизно о 21:40 у селі Підгайці Луцького району.

«Троє молодиків бійцю АТО, який проходить реабілітацію після поранення, розбили голову, з вигуками АТО це все гав*о і т.д. На що дивиться влада і чому таких підар……. в не мобілізують????? Для чого мирні, молоді юнаки стоять і захищають сон і спокій таких…… не знаю, як навіть їх назвати», ‒ йдеться у повідомленні.

«Вбила фраза, коли молодики втікали на жигулі 99 моделі, вам піпіпіпі. Взавтра вас всіх посадять. Невже таке мерзотне творіння хтось покриває в міліції. Та чого тут гадати, завтра все покаже. А Вас дорогі волонтери хочу попросити, переконуйте якось бійців проходити реабілітацію в госпіталях або в реабілітаційних центрах під наглядом психологів. І не ведіться на фрази: «я здоровий, в мене все з головою добре і т.д.», ‒ додає Воєвода.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще треба вияснити за що боєць АТО получив по голові. Подивіться відео про нового начальника ДАІ Миколаєва (бійця АТО), та і згадайте історію на вул. дубнівській у Луцьку (коли бійці АТо побили чоловіка до смерті).
Відповісти
патякай дурниць, ВСЕЗНАЮЩЄ ОКО
Відповісти
чуваки з гато - це недоторкано! Нехай забавляються...
Відповісти
Жовта преса плiткуе...
Відповісти
Ті хто прийшов з АТО бувають в хорошому алкогольному сп*янінні і починають розповідати як вони воювали.Послухати їхні розповіді можна подумати що вони пройшли Авганістан.
Відповісти
Не треба зариватись і гордитись, та буде все добре!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Не треба зариватись і гордитись, та буде все добре!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Ага, бачив я цих алканавтів з АТО, ходять по місту з людей гроші на бухло збивають :(( але їм же все дозволено бо вони великі "захисники"
Відповісти
Зараз в Луцьку повно таких алканавтів наглих з Ато
Відповісти
Діма , ці два створіння не вилазять з УМВД в місті Луцьк. Це ти про цю кришу питав? Спочатку провокують бійку, далі пишуть заяви, а далі з хлопців вимигають гроші. Все, що робиться в Підгайцях і т.д пишеться і звітується в управління.
Панове Міліціонери Може я не правий. ????
Коли побачу їх, проведу співбесіду. Не виключно, що закінчиться розмова погано для когось. Чекайте заяву.
Відповісти
Дивують коментарі.
Коментатори, ви немаєте Морального права навіть заікнутись в їхню сторону про те що вони пройшли і бачили.
Ця війна набагато страшніша афганістану.
Відповісти
Готовий з будь ким з цих коментаторів зустрітись і поговорити. Я з АТО точніше після війни. Не алканафт і не кричу на кожному кроці. Але і своїх в образу не дам!!! Хтось має бажання зустрітись і поговорити. Просто надцять хвилин бесіди. І кожен лишиться при своїй думці надалі. Не ховаюсь під псевдо і не пишаюсь тут нічим. Моє лишиться зі мною. Але варто памятати,що багато з тих людей ззовні здорові,а голова страждає. В кожного свій характер. Піди,сходи пару раз в рощвідку,попади в перестрілку,подивись як на твоїх очах товаришу танк рощриває голову,а іншого з кулемета решетять,і з ним ти чай і каву пив на світанку і говорив про гражданку. Кожен зможе потім нонмально жити і спати???!!!!Готовий говорити з кожним.!!
Відповісти
Сьогодні звинувати хлопців з Ато, це кощунство.
Відповісти
Побили мене я бієць бат "АЙДАР" коли тобі говорять АТОвці гівно а ВИ АЙДАРОВЦІ взагалі підараси кожен з моїх побратимів постипив так само ж а тим хто говорить які ми алкаші і гроші збиваєм будь-ласка напишіть свої фамілії сам особисто прийду і вручу повістку коли люди добровольці кидають все і йдуть захищати вас щоб ви на ВОЛИНІ не знали що таке війна і сиділи дивилися ТВ.
так я був не прав бо поліс перший але і він не мав права про нас бійців АТО та тим більше за "АЙДАР" щось говорити та обзивати я постояв за УКРАЇНУ
і надіюсь люди мене зрозоміють
Відповісти