Чоловік «влетів» на ноутбуках на два роки за грати

Чоловік «влетів» на ноутбуках на два роки за грати
31-річного лучанина засудили на два роки та абсолютного відшкодування збитків: його звинувачують у інтернет-шахрайствах.

Про це інформує СЗГ УМВС у Волинській області.

На початку червня 2011 року чоловік «розвів» жительку Луцька на мобільний телефон вартістю 1000 гривень: узяв мобілку нібито ремонтувати. Після цього він «позичив» у потерпілої 6000 гривень, які віддавати не збирався.

Але такі «заробітки» його не влаштовували, тому він у кінці вересня 2011 року розмістив на одному із сайтів оголошення щодо продажу ноутбуків і мобільних телефонів. Правда, чоловік зроду цим не займався, більше того – навіть не думав чесним шляхом заробляти гроші.

Але на його вудку потрапило чимало покупців, тож усе йшло так, як планував лучанин. Кошти за псевдотовар потерпілі перераховували на відкриті чоловіком банківські рахунки. Клієнтами кмітливого «підприємця» переважно були громадяни, котрі проживають далеко за межами Волинської області. Таким чином чоловік «перестраховувався»: думав, що у випадку звернень людей до правоохоронців, його буде важче знайти.

Утім продумані схеми і плани шахрая не врятували. Міліціонери таки затримали махінатора. У судовому засіданні Андрій визнав свою вину у вчиненні інкримінованих йому злочинів та частково відшкодував завдані збитки. Щодо міри покарання, то чоловікові доведеться два роки гріти нари у місцях позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.