Під Маріуполем спецназ допоміг вирватись підрозділу сил АТО із засідки російських найманців

Під Маріуполем спецназ допоміг вирватись підрозділу сил АТО із засідки російських найманців
Підгрупа забезпечення під керівництвом головного сержанта роти спеціального призначення 3 окремого полку спеціального призначення ЗСУ Ігоря Волощінова допомогла вирватися із засідки підрозділу сил АТО.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав заступник начальника штабу командування «Північ» Віктор Кевлюк, – повідомляє Українська правда.

«Після успішного виконання завдання під час висунення до місця денного відпочинку, група була виявлена ​​за допомогою БПЛА незаконних збройних формувань і потрапила в засідку в районі одного з населених пунктів Новоазовського району», – повідомив він.

За його словами, підгрупа забезпечення під керівництвом Волощінова висунулася для евакуації основної групи. «Чіткі та вмілі дії старшини Волощінова відвернули групу засідки і вогонь мінометів незаконних збройних формувань на себе, ніж дали можливість основній розвідувальній групі розвернутися в бойовий порядок і дати відсіч противнику», – зазначив Кевлюк.

Після цього на пошкодженій техніці старшина забезпечив евакуацію основної групи. «Під час евакуації було пошкоджено 2 одиниці автомобільної техніки супротивника і знищено до 7 бойовиків. Група спецназу втрат і поранень не зазнала і була успішно евакуйована», – написав Кевлюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Під Маріуполем спецназ допоміг вирватись підрозділу сил АТО із засідки російських найманців
11 серпень, 2015, 02:41