Боєць «Айдару» розповів, за що ненавидить війну

Боєць «Айдару» розповів, за що ненавидить війну
Волинянин, боєць “Айдару” Олександр Кралюк (на фото зліва) розповів, що найгірше у війні.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, пише Волинське АР.

“Там було дуже боляче втрачати друзів. Неприємно, м’яко кажучи, вичисляти зрадника серед тих, хто ходить з тобою одними коридорами. Там було з нереальною злістю, але, не втрачаючи віру, вивозити дітей, коли по твоєму авто шмаляють…Було дуже боляче серцю, віддвозити 3 річну дівчинку в сиротинець, батьки якої не вижили під руїнами власного будинку, а її чудом вдалось врятувати…. Все життя буду пам’ятати, як її рученята міцно тримали мене всю дорогу… Відвіз… Тому, що мав повертатись. Тому, що вона була уже у безпеці, а Там ще сотні таких дітей…”, – пише Кралюк.

“Ненавиджу цю війну…” – емоційно додав він.

“Надіявся повернутись і почати будувати нове життя… Життя, у якому уже буде пам’ять про «Німця», про…., про…, про… – пам’ять, одна на всіх і на кожного, нашого великого народу. Так і зроблю. Будуватиму. Але спочатку, прийдеться «повоювати» ТУТ, як не дивно і як не сумно”, – продовжив Кралюк.

Тож він запросив зацікавлених на круглий стіл, який відбудеться 11 серпня в готелі “Україна”. Під час заходу говоритимуть про екологічні проблеми краю. Будуть присутні Кралюк та доктор геологічних наук Олександр Бобров. Початок о 17:00.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: айдар, війна
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А взагалі навіщо було розпочинати те АТО, щоб потім за дітей плакати? Не було б там Айдару та інших придурків, і батьки і діти живі були! Життя людини коштує набагато більше БУДЬ-ЯКОЇ НАЦІОНАЛЬНОЇ ІДЕЇ!!!! Якщо це тяжко комусь зрозуміти, то це хвороба яку треба лікувати у відповідній лікарні.
Відповісти
ШО ВИ ДЯДЬКУ НЕСЕТЕ, ШО ЗА БРЕД?я живу недалеко от всего этого кошмара и если бы не наши герои"АЙДАР", "АЗОВ", "ДОНБАСС", сейчас этот руський мир был бы и здесь, поэтому им нужно в ноги кланяться и молиться за их здоровье, ЗРОЗУМИЛО,ДЯДЬКУ?
Відповісти
дітей куди вивозили?
на органи?
Відповісти
що тут ватники забули?
Відповісти
Останні новини
Боєць «Айдару» розповів, за що ненавидить війну
11 серпень, 2015, 09:33