Підозрювані у вбивстві Андрія Яворського домагаються пом’якшеної міри покарання

Підозрювані у вбивстві Андрія Яворського домагаються пом’якшеної міри покарання
Слідство встановлює участь кожного з трьох чоловіків, яких підозрюють у вбивстві та чекає висновків судмедекспертів.

Вдова загиблого Андрія Яворського Ірина Науменко розповіла журналістам ВолиньPost, що люди, які живуть на Дубнівській побачили її сусідку Наталію, яка привела на «розбірки» з Андрієм Яворським шістьох чоловіків, троє з яких так побили чоловіка, що він впав в кому, а через шість днів помер.

«Наталію зловили на Київському майдані хлопці з Дубнівської і доправили в міськвідділ»,- мовила Ірина Науменко.

Жінка розповіла, що з підозрюваними влаштували очну ставку, де вони говорили, що вдарили його лише декілька разів, а голову він розбив впавши на асфальт.

Начальник Луцького МВ УМВС України у Волинській області Ігор Муковоз розповів, що двоє з трьох чоловіків затримані та їм оголошена підозра.

Кримінальне провадження перекваліфікували з статті 128 КК України (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) на частину 2 статті 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, або вчинене групою осіб, а також з метою залякування потерпілого або інших осіб, або вчинене на замовлення, або спричинило смерть потерпілого) карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Натомість адвокат Ірини Науменко Олександр Таран розповів, що затримок за слідством немає жодних, адже працюють без вихідних.

«Двоє били по голові, а один підозрюваний - по тулубу. Наразі слідство встановлює участь в злочині кожного з них»,- мовив Олександр Таран.

Наразі на підозрюваних чекають допити, очні ставки, перехресні допити, відтворення в ході яких і встановлять участь кожного з них у вбивстві. Також, слідство чекає на висновки судмедекспертів, які і повинні встановити – від якого саме удару настала смерть. Саме після висновків судмедекспертів, чоловіків можна затримати і вручити підозру.

Підозрювані та їхня правозахисна сторона настоюють на тому, щоб це розцінили як вбивство з необережності. Що ж до Наталії, яка привела цих чоловіків, то їй наразі не висувають жодних підозр у злочині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Тих тварюк за грати
Відповісти
мабуть хлопчина що загинув сам об асфальт бився.а всі ці не винні і безобідні
Відповісти
Чому Наталії не висувають ніяких звинувачень,це ж вона організувала ту криваву розбірку??!!
Відповісти
адвокат мабуть погано працює(з вихідними)!!!
Відповісти
як хтось голодний на селі вкраде гуся то йому дають 5років тюрми, а тут на очах людей побили людину до смерті .. то бл.. вибачте "вдарився об асфальт" то всі згадали за людяність , і до них нада відноситись поблажливо....
Відповісти
А цю бабу,яка замовила Андрія,цим шістьом чоловікам треба судити як замовницю вбивства. Це треба було жорстоко і ціленаправлено бити людину,щоби вона померла. Тварюки! Вбивці і замовниця вбивства мають бути покарані по повній.
Відповісти
Треба не судити, не витрачати кошти! За спробу до бігства - РОЗТРІЛ!
Відповісти
Не перестаю прозрівати та ох....ати від тупого маразма наших ментів!!! Ця шваль алкашна ходить по цій землі безнаказанно , а тим дібілоїдам полоумним ще пом`якшений вирок..... Народ скоро сам почне вирок виносити !!!! це буде правильно і справедливо раз наші "органи" не справляються...
Відповісти
Останні новини
Підозрювані у вбивстві Андрія Яворського домагаються пом’якшеної міри покарання
11 серпень, 2015, 13:00