Кандидатів на посаду директора Поліського лісового господарства слухатимуть громадою

Кандидатів на посаду директора Поліського лісового господарства слухатимуть громадою
Тимчасова кадрова комісія Громадської ради при Волинській обласній державній адміністрації проводить кадрові слухання щодо кандидатів на заміщення вакантної посади директора ДП «Поліське лісове господарство» (смт Маневичі).

Про це інформує Тимчасова кадрова комісія Громадської ради при Волинській ОДА.

Публічні громадські кадрові слухання щодо кандидатів на заміщення вакантної посади директора ДП «Поліське лісове господарство» (смт Маневичі) відбудуться 12 серпня 2015 року в каб. 610 приміщення коммунального підприємства інформаційно-аналітичний центр «Волиньенергософт», що знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Винниченка, 67. Початок о 15 год.

Відповідно до Порядку публічних кадрових слухань після оприлюднення цього повідомлення кожен охочий, як особисто, так і через підприємство, установу, громадську організацію, політичну партію, може запропонувати свою кандидатуру на визначену посаду шляхом надання кадровій комісії відповідного письмового повідомлення з власним резюме та тезами виступу щодо планів та бачення діяльності на цій посаді.

Зазначені матеріали від кандидатів приймаються до 12 серпня цього року за адресою: м. Луцьк, Київська площа, 9, каб. 629, 631, або на електронній скриньці [email protected].

Станом на 7 серпня 2015 року до тимчасової комісії з кадрових питань надійшли матеріали щодо участі в слуханнях від претендента Косянчука Олександра Володимировича, 1975 р.н, т.в.о. директора ДП «Поліське лісове господарство».

З інформацією про кандидатів (резюме) можна попередньо ознайомитись на веб-сайті громадської ради (http:rvoda.bic.com.ua) або в секретаріаті громадської ради, що знаходиться в каб. 629, 631 приміщення Волинської обласної ради. 

Телефони для довідок: 249 497, 245 983.

Кадрові слухання є відкритими для всіх охочих.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Кандидатів на посаду директора Поліського лісового господарства слухатимуть громадою
11 серпень, 2015, 14:30