Молодіжка «Волині» не змогла перемогти «Іллічівець»

Молодіжка «Волині» не змогла перемогти «Іллічівець»
Вчора, 5 липня, молодіжка «Волині», котра перебуває на зборах у Криму, провела черговий контрольний поєдинок, суперником у якому виступив маріупольський «Іллічівець».

Про це повідомляє офіційна прес-служба клубу.

Загалом гра проходила за відчутної переваги маріупольців, «молодіжка» ж волинян змушена була, переважно захищатися. Втім, до перерви, не дивлячись на постійні атаки вищого за класом суперника, захист лучан цілком упевнено справлявся із ситуацією. А наприкінці тайму лучани й самі провели кілька небезпечних контратак на ворота маріупольців. Особливо небезпечними були удари у виконанні Сергія Подригулі та Артема Щедрого, однак, до взяття воріт справа, на жаль, також не дійшла.

По перерві ситуація особливо не змінилася – маріупольці намагалися тиснути й мали кілька стовідсоткових нагод аби відзначитися, однак чудово зіграв новачок «Волині», котрий перебуває на перегляді – кіпер Ігор Рипновський. Ближче до кінця гри гравці «Іллічівця», яким уже не було чого втрачати, пішли на штурм.

Однак, варто відзначити упевненість та зрілу гру усіх гравців «Волині», котрі на рівних протистояли солідному опоненту й до останнього билися у кожному ігровому епізоді. У свою чергу, «Волинь» також мала шанс вийти вперед, однак, гострі контрвипади за участю флангових півоборонців до взяття воріт не призвели.

Відтак, у підсумку – почесна нічия 0:0 за великої самовіддачі та якісної гри у виконанні молодіжного складу лучан під керівництвом Анатолія Пісковця.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Молодіжка «Волині» не змогла перемогти «Іллічівець»
06 липень, 2012, 11:02