Хто буде новим заступником мера Ковеля?

Хто буде новим заступником мера Ковеля?
З джерел, які заслуговують на довіру, стало відомо про те, що новим заступником ковельського міського голови має бути Андрій Товстига, який нині обіймає посаду начальника відділу економічного розвитку міськвиконкому. Про це повідомляє Кowel.com.ua.

В органи місцевої влади він прийшов за часів, коли міським головою був Сергій Кошарук, очоливши відділ економічного розвитку та зовнішніх економічних зв’язків.

Посада заступника мера, який відповідає за економіку, є вакантною уже кілька місяців. Нагадаємо, що раніше цей владний портфель мав Петро Юрчук, який написав заяву на звільнення за власним бажанням 1 квітня (на День сміху), відправившись на заслужений відпочинок, але залишившись й надалі членом виконкому. До пана Юрчука крісло заступника посідав Геннадій Сорока, який трагічно загинув на 61-у році життя.

Кандидатуру свого нового заступника мер Олег Кіндер має подати на затвердження сесії Ковельської міської ради.

Вакантною також залишається й посада першого заступника міського голови, на якій перебував скандально відомий Анатолій Трофимук, що теж «пішов» на пенсію. За неофіційною інформацією, обов’язки другої посадової особи виконавчого органу міста Ковеля нібито виконує другий посадовець органу місцевого самоврядування, а саме – секретар міської ради Михайло Гетьман.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.