Бойовика ДНР засуджено до 9 років в’язниці

Бойовика ДНР засуджено до 9 років в’язниці
Слов’янський міськрайонний суд Донецької області засудив жителя Слов’янська до 9 років в’язниці за участь у терористичній організації ДНР.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

«Вироком Слов’янського міськрайонного суду Донецької області житель Слов’янська визнаний винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 (участь у терористичній організації) КК України», – йдеться в повідомленні.

Прокуратура встановила, що в період з квітня по травень 2014 року 62-річний житель Слов'янська з власної ініціативи сприяв діяльності ДНР. Чоловік був організатором і керівником будівництва блокпостів, бліндажів та інших фортифікаційних споруд на території Слов’янська. При цьому він незаконно використовував транспорт і технічні засоби, які належали комунальному підприємству міста.

«Також встановлено, що чоловік організовував чергування бойовиків на зазначених блокпостах і з вогнепальною автоматичною зброєю особисто перевіряв автотранспорт на предмет виявлення людей, які не підтримують злочинну діяльність терористів», – зазначили в прокуратурі.

У квітні 2015 року бойовика затримали і заарештували. В ході обшуків за місцем проживання було знайдено та вилучено пусковий пристрій РПГ-22, близько 600 патронів, 4 мобільних телефони та агітаційні листівки на підтримку бойовиків. За участь у терористичній організації чоловік засуджений до 9 років позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Бойовика ДНР засуджено до 9 років в’язниці
12 серпень, 2015, 02:45