Засуджений підліток з Волині пише зворушливі листи воїнам АТО. ВІДЕО

Засуджений підліток з Волині пише зворушливі листи воїнам АТО. ВІДЕО
Чотирнадцятирічний правопорушник із Волині, який раніше продавав наркотики, розчулив військових. Хлопець написав солдатам листа, в якому розповів про свої життєві помилки, побажав захисникам України повернутися живими і подякував за те, що вони боронять його спокійний сон.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу ZIK.

Засуджений юнак і сам вирішив піти до війська одразу ж після відбуття покарання та досягнення потрібного віку. Хлопцю присудили рік соціальної реабілітації за посередництво у торгівлі наркотиками.

«Проблеми із законом у хлопця почалися після того, як помер його батько. Мати не встигає слідкувати за ним, бо постійно працює», – розповідає начальник приймальника-розподільника для дітей ГУ МВС у Львівській області Станіслав Мельник.

Коли підліток опинився у львівському приймальнику-розподільнику для дітей, то вихователів здивував його патріотизм. Спершу хлопець просто виписував цитати з підручника «Історія України», а потім почав писати листи військовим.

Тепер юнаку планують влаштувати особисту зустріч із бійцями. В установі переконані, що люди у військовій формі зможуть стати хорошим взірцем для підлітка та позитивно вплинути на його поведінку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Засуджений підліток з Волині пише зворушливі листи воїнам АТО. ВІДЕО
12 серпень, 2015, 09:35