«Шахтар» може переїхати зі Львова

«Шахтар» може переїхати зі Львова
Керівництво донецького "Шахтаря" серйозно вивчає можливість проведення домашніх матчів в Одесі.

За інформацією телеканалу "Репортер Одеса", якщо керівництво "гірників" влаштує підтримка команди на стадіоні "Чорноморець" в п'ятничному матчі УПЛ проти "Дніпра", то "Шахтар" може і надалі проводити свої домашні зустрічі в Одесі, пише ТСН Проспорт.

При тому, мова йде не тільки про поєдинки чемпіонату України, але і про зустрічі Ліги чемпіонів, якщо донеччани проб'ються до групового етапу.

На цьому ж стадіоні, але вже в неділю, 16-го серпня, зіграють місцевий "Чорноморець" та луганська "Зоря". Втім, за словами директора стадіону, газон до такого навантаження готовий.

"Ми готові повністю. Служби працюють у звичайному режимі, стадіон готовий до проведення матчів будь-якого рівня. Ми впевнені, що газон витримає таке навантаження. Незважаючи на таку погоду, наші агрономи впораються з цим завданням", — заявив Сергій Сиволап.

Перші дві гри "Шахтаря" на "Арені Львів" у нинішньому сезоні проти "Олександрії" та "Говерли" не зібрали в середньому навіть трьох тисяч глядачів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
може переїхати
а може і залишитися
нам від того яка гризота?
Відповісти
Трохи недобре, бо стадіон у Львові мали можливість використовувати і хоч трохи підтримувати після Євро-2012, а тепер він, стадіон, знову буде пусткою стояти...
Відповісти
Я б на їхньому місці в Суми переїхав би, там 2хповерховий стадіо ... зробив би ахмет ремонт косметичний і грали б ... всерівно ж на довго ....
Відповісти