У Міноборони допускають проведення нових хвиль мобілізації

У Міноборони допускають проведення нових хвиль мобілізації
Заступник міністра оборони України Петро Мехед допускає проведення ще трьох хвиль часткової мобілізації залежно від розвитку ситуації в зоні АТО.

Про це він заявив на брифінгу в Києві, пише Gazeta.ua.

"Залежно від розвитку ситуації можливо буде і сьома, і восьма, і дев'ята (хвиля часткової мобілізації - ред.). Але ми зараз проводимо активну роботу для того, щоб збільшити кількість військових, готових підписати контракт", - зазначив він.

"У цьому плані Генштаб проробляє варіант, щоб термін контракту був фіксований, тому що на сьогодні він необмежений, і це звужує кількість кандидатів, готових підписати контракт", - додав Мехед.

"Шоста хвиля мобілізації триває. На сьогодні ми виходимо на показник у 50% комплектування особовим складом. Продовжується робота щодо залучення транспортних засобів", - сказав він, додавши, що на полігонах розпочато активні заходи з бойового злагодження.

Окрім того, за його словами, згідно з указом президента, "ми виконаємо його розпорядження, і всі, хто буде потребувати демобілізації, до кінця вересня буде демобілізований з лав ЗСУ і, відповідно, отримає усі гарантії згідно з нашим чинним законодавством, отримає, в тому числі, статус учасника бойових дій та пільги відповідно до цього статусу".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну не в цьому ж роцi.
Відповісти
Х-виляста МОБИЛІЗАЦІЯ ТІЛЬКИ ПІСЛЯ СИНКІВ ворюг ПАРАШЕНКА З ЯЙЦЕНЮКОМ І ВР-депутатів З ОЛІГАХАМИ-ворами з їх сімями !!! А інакше Х--У--Й вам від пограбованного простого Народу бандитсько-воровською владою, а не ХВИЛЯСТА МОБИЛІЗАЦІЯ на захист воровських маєтків парашенка-яйценюка з олігархами-ворами при владі!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
да пішли ви на х... зі своєю мобілізаціє вже рік воюємо а толку ноль ви тільки кармани свої набиваєте бо вам ця війна вигідна. А хлопці мають мерти за ваші пихаті мордяки ...
Відповісти
Почніть так звану наступну хвилю з Верховної ради...І разом з головнокомандуючим всіх на передову...Думаю що за 3 дні війна закінчиться....Назвали АТО....Придурки....Така операція проводиться дуже швидко. Ви кому лапшу на вуха вішаєте свині при владі?На одні ваші морди глянути,то відразу видно хто знаходиться біля президентського корита....Ви панове зажерлися,навіть дуже...Не забувайте тільки одне,що ніякий олігарх ще не забрав на той світ вкрадені у людей статки...Коли ви вже суки нажеретесь?Наближається осінь-народ через свій гаманець зрозуміє куди пливуть гроші за використання газу.Не довго вам лишилось,повірте....Голодний народ ніхто не зупинить....Янику вдалось втекти,вам такої можливості не буде...
Відповісти
Останні новини
У Міноборони допускають проведення нових хвиль мобілізації
12 серпень, 2015, 10:59