Лісівники Волині мають нового керівника

Лісівники Волині мають нового керівника
Тимчасово виконуючим обов’язків начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства призначили Олександра Кватирка.

Колективу його представили 12 серпня, пише Волинський інформаційний портал.

Представив керівника волинських лісників голова Товариства лісівників України Олександр Яресько. Посадовець зазначив, що йому доручили озвучити наказ від 10 серпня про призначення від 12 серпня тимчасово виконуючим обов’язків начальника Волинського обласного лісового та мисливського господарства Олександра Кватирка «на період до призначення керівника цього управління як такого, що успішно пройшов стажування на цій посаді».

На період здійснення Олександром Кватирком повноважень тимчасового виконувача обов'язків за ним зберігається попереднє місце роботи – посада заступника начальника житомирського управління лісового та мисливського господарства.

«Ви прекрасно розумієте, що сьогодні немає керівника на Волині, і треба вас згуртувати, виконувати поставлені задачі, здружити колектив. А до кінця року, якщо все буде добре, будемо представляти начальником Кватирка, а якщо не впорається, на конкурс подаватимуть нового керівника», – звернувся до присутніх начальників лісгоспів Олександр Яресько.

Усе би пройшло урочисто, однак на представленні була присутня представниця відділу протидії корупції «Самооборони Волині» Ганна Стульська, яка озвучила обурення, що призначають на керівну посаду людину старої системи. Вона зазначила, що доки він був начальником Цуманськго лісгоспу, то задокументовано правопорушення, які можна розцінювати як корупцію.

На захист нового керівника виступив заступник голови Волинської облдержадміністрації Сергій Кошарук. «Всі, хто в цій залі з працівників, працювали при тій системі. Якщо усіх змінити, тоді ми відійдемо від принципу професійності», – говорив він.

Також зазначив, що дуже важливо було призначити керівника зараз, адже є низка проблем, які вимагають негайного вирішення. Перш за все це стосується гасіння лісів. Окрім того, область готується до опалювального сезону, тож хочуть «запустити програму енергозаміщення». Також комусь потрібно у кабінетах міністерств відстоювати інтереси лісогосподарських підприємств.

До того ж, були зауваження, що на представлення не запросили представників громадських організацій, зокрема, членів громадської ради при управлінні. Чоловік, який представився учасником АТО висловлювався досить емоційно щодо представлення нового керівника і обіцявся, що за ним ще прийдуть зі сміттєбаком.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Увага!! В Луцьку нищать памятники архітектури. Вставляють дешеві пластикові вікна у будинки Краєзнавчого музею та училища культури.
Відповісти
Невже ви думаєте шо призначивши Кватирка на цю посаду поміняються вікна в училищі культури на дорогі дерев"яні?
Відповісти
лісівники волині взахваті від цих "цирків"
Відповісти
це той, який кум одного з Колісників?? Класно! Суперове призначення! А Правий сектор так сильно переймався справами цього відомства, вже все? Заспокоїлись?
Відповісти
Да Ірочка, да - той, шо зраділа? Біжи підмивайся.
Відповісти
волинські лісівникі "мають" керівника
Відповісти
в кінцевому результаті всіх "матиме" колісник, включно з цим керівником
Відповісти
то це ще не кінець? "включно"
Відповісти
таке враження від фото, що новий начальник насолоджується серпневим зорепадом.
Відповісти
то він мислєнно дякує Богдану Івановичу за вкладені інвестиції
Відповісти
Останні новини
Лісівники Волині мають нового керівника
12 серпень, 2015, 10:44