Власниками електронних ключів від ДФС стали 6250 волинян

Власниками електронних ключів від ДФС стали 6250 волинян
У переліку клієнтів Акредитованого центру сертифікації ключів ДФС України на Волині переважна більшість - фізичні особи.

Про це інформує прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Зокрема, з початку року саме громадяни та фізичні особи – підприємці отримали 11096 посилених сертифікатів на ключі електронного цифрового підпису. Посадовим особам підприємств та фірм за цей час видано 3474 посилені сертифікати.

Загалом з початку року клієнтами Акредитованого центру сертифікації ключів ДФС стали 6250 платників податків Волині, яким видано 14570 посилених сертифікатів відкритих ключів.

«Попит на електронний цифровий підпис серед платників податків Волині не спадає. За час існування цього сервісу громадяни та представники бізнесу оцінили якість послуги та вважають за доцільне отримати посилені сертифікати відкритих ключів безкоштовно саме в ДФС. Тим часом, у комерційних установ така послуга – платна. Якщо взяти до уваги, що з цифровим ключами від ДФС можна звітувати в режимі он-лайн не лише до органів ДФС, а й до органів державної статистики та Пенсійного фонду України, перевага нашого електронного сервісу – очевидна», - вважає начальник Головного управління ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Власниками електронних ключів від ДФС стали 6250 волинян
12 серпень, 2015, 12:08