У Володимир-Волинському районі - сім пожеж за тиждень

У Володимир-Волинському районі - сім пожеж за тиждень
Сім пожеж за пʼять днів трапилися у Володимир-Волинському районі. Спека спричиняє важку ситуацію і на полях, і в обійстях селян.

Про це повідомляє провідний фахівець Володимир-Волинського МРВ УДСНС України у Волинській області Олег Іовенко, ‒ пише Буг.

6 серпня близько 13:00 надійшло повідомлення про пожежу у селі Людмильпиль. На вулиці Польова, 4 у селянському обійсті горів хлів. На місце виклику направили місцеву пожежну команду села Галинівка та друге відділення ДПРЧ-7. Пожежу вдалось загасити.

Цього ж дня близько 16:00 в частину надійшло повідомлення про пожежу у селі Острівок. Громадяни, які телефонували, сказали, що «горить солома, є загроза хаті». На місце пожежі направили друге відділення ДПРЧ-7.

6 серпня близько 13:00, частину повідомили про пожежу. У повідомленні йшлося про те, що «горить стерня» біля села Хобултова, в урочищі «За садом». На місце виклику було направлено друге відділення ДПРЧ-7. Керуючий ТзОВ «П’ятидні» організував оборювання земельної ділянки, на якій горіла стерня. Після проведеної роботи загрози перекидання вогню на іншу ділянку не було.

8-го серпня надійшло повідомлення, що в селі Хворостів на подвірʼї приватного будинку горять дрова. На місце пожежі було направлено друге відділення ДПРЧ-7. По прибуттю на місце події було встановлено, що горить літня кухня – дерев'яна, крита шифером (близько 20 м кв). Загрози життю людей, на щастя, не було.

9 серпня надійшло повідомлення, що в селі Заріччя горить стерня, є загроза соломі. На місце виклику було направлено друге відділення ДПРЧ-7. По прибуттю на місце загоряння було встановлено, що господар земляної ділянки запалив стерню та не зміг контролювати розповсюдження вогню, тому викликав рятувальників. За фактом спалювання стерні інспектором екологічної служби було накладено адміністративне стягнення на палія.

10 серпня близько 19:30 надійшло повідомлення, що біля села Новосілки горить причеп із сіном. Трактор врятував до приїзду пожежників водій. Під час цього він отримав опіки. Чоловіка було доставлено у приймальне відділення Володимир-Волинського ТМО та надано кваліфіковану медичну допомогу. Зараз він перебуває в травматологічному відділенні ТМО.

10 серпня близько 20:30 надійшло повідомлення про пожежу у господарській споруді в селі Новосілки. По прибуттю на місце було встановлено, що горить господарська споруда, є загроза дерев'яному будинку. Врятувати господарську споруду не вдалося, проте силами рятувальників врятовано житловий будинок. Причини та збитки встановлюються.

«Рятувальники звертаються до громадян: не спалюйте суху траву, стерню, іншу рослинність, тому що є велика загроза перекидання на зернові та технічні культури, житлові будинки, господарські споруди, автотранспортну техніку, тощо», ‒ йдеться в повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Володимир-Волинському районі - сім пожеж за тиждень
12 серпень, 2015, 12:34