Екс-начальника пенсійного фонду звинуватили в розтраті

Екс-начальника пенсійного фонду звинуватили в розтраті
Колишній начальник управління Пенсійного фонду Володимира-Волинського постане перед судом: його звинувачують в розтраті 70 тисяч бюджетних грошей.

Про це повідомляють у прокуратурі Волинської області.

Володимир-Волинська міжрайонна прокуратура направила до суду кримінальну справу щодо колишнього начальника управління Пенсійного фонду в м. Володимир-Волинському та генерального директора й майстра одного з місцевих ТзОВ.

Ці особи допустили розтрату бюджетних коштів, виділених головним управлінням Пенсійного фонду у Волинській області на проведення робіт із підсилення несучих конструкцій, реконструкції та ремонту будівлі управління Пенсійного фонду в м.Володимир-Волинському, на загальну суму 70 тисяч гривень.

Усього на виконання цих робіт було виділено бюджетні кошти у сумі 250 000 гривень. Розпорядником цих коштів був начальник управління Пенсійного фонду України у Володимирі-Волинському. Він і уклав договір підряду із місцевим ТзОВ, яке мало виконати передбачені роботи.

Подальші події відбувалися за попередньою змовою фігурантів кримінальної справи.

Майстер ТзОВ організував проведення робіт із явними відхиленнями від вимог проектно-кошторисної документації. Заступник генерального директора ТзОВ в акти приймання виконаних підрядних робіт та у довідки про вартість цих робіт вніс завідомо неправдиві дані, значно завищивши їх об’єми та вартість. Начальник управління Пенсійного фонду підписав вказані офіційні документи, на підставі яких управлінням ПФУ в м. Володимирі-Волинському на рахунки ТзОВ було незаконно перераховано майже 70 тисяч гривень.

Унаслідок цих злочинних дій державному бюджету заподіяно збитків на вказану суму.

У ході досудового слідства колишній начальник Володимир-Волинського управління ПФ відшкодував усі розтрачені бюджетні кошти, що безперечно буде враховано судом при визначенні йому міри покарання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Екс-начальника пенсійного фонду звинуватили в розтраті
06 липень, 2012, 14:10