Бойовики готуються до наступальних дій у зоні АТО. ВІДЕО

Бойовики готуються до наступальних дій у зоні АТО. ВІДЕО
Бойовики готуються до наступальних дій у зоні АТО, концентруючи бронетехніку та особливий склад поблизу передових позицій лінії розмежування.

Про це повідомив "Українській правді" керівник прес-служби Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов.

"Наша агентура повідомляє про те, що відбувається пересування бронетехніки та особового складу бойовиків і ті приготування, які вони роблять, свідчать про те, що вони готуються не до оборони, а до наступальних дій. Ми цю ситуацію моніторимо і спокійно ставимося до неї у тому плані, що ми готові до будь-якого варіанту розвитку подій", - заявив Селезньов.

За словами Селезньова, динаміка обстрілів останнім часом дуже висока, причому основна їх частина відбувається у нічний час. Вдень застосовується лише стрілкова зброя, гранатомети, а вночі - артилерія 122-мм та 152-мм калібрів та "Гради".

У Генштабі запевняють, що українські військові готові повернути у будь-який момент на позиції відведену техніку, як це було зроблено під час останньої атаки на Старогнатівку, де після попередження міжнародних партнерів почала працювати українська артилерія.

Нагадаємо, в ніч на 10 серпня бойовики перейшли в наступ в районі Старогнатівки, а на Маріупольському напрямку противник перейшов до тактики відкритого застосування важкого озброєння. Внаслідок бойових дій один український військовий загинув, 16 отримали поранення. Також один український воїн зник безвісти. Спробу наступу бойовиків в районі Старогнатівки було зупинено. Противник зазнав значних втрат у живій силі та техніці та був відкинутий на 2-3 км.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Бойовики готуються до наступальних дій у зоні АТО. ВІДЕО
13 серпень, 2015, 03:12