Електротовари для бійців 14 бригади вирушають на Схід

Електротовари для бійців 14 бригади вирушають на Схід
Володимир-Волинський міський голова Петро Саганюк та його заступник, секретар міської ради Олег Свідерський вручили чергову допомогу бійцям 14-ї ОМБр. Про це повідомляє офіційний сайт міста.

41,6 тисячі гривень, зібраних міською громадою у ході благодійних заходів та ярмарків було витрачено на три тисячі метрів електричного кабелю та 60 розеток. Електротовари були дуже потрібні військовим на Сході, тож за запитом керівництва бригади придбали найнеобхідніше.

"Усі володимирчани, волиняни, які переживають і моляться за нашу 14-у бригаду, напевно, знають, що наші хлопці зараз знаходяться поблизу Маріуполя, беруть активну участь у бойових діях, - відзначив, вручаючи допомогу, міський голова Петро Саганюк. - Безперечно, ми мусимо підтримувати наших хлопців не тільки на словах, а й на ділі.

Сьогодні ми передаємо їм, на їхнє ж прохання, кабель та розетки, необхідні для облаштування побуту бійців на передовій. Крім того, хлопці просять передати їм кілька мішків смоли, цементу, руберойду. Останнє прохання вони висловили щойно, але воно вже виконане. Все зібране для наших вояків у найближчі дні поїде на Схід. Необхідними будівельними матеріалами, допомогли бригаді підприємці Сергій Ковальчук, Микола Боренко та Валерій Панасюк.

Перебуваючи на території військової частини, міський голова звернув увагу, що асфальтове покриття потребує ремонту і скерував, щоб прибула ремонтна бригада КП «Полігон» із фрезою і провести ямковий ремонт.

Олег Свідерський у свою чергу зазначив, що днями буде передано 10 тримісних наметів, які закуповуються на прохання командира танкового батальйону 14-ї ОМБр підполковника Валерія Дуріхіна. Їхня вартість – 4500 гривень. А вручивши цю допомогу, потрібно приступати до подальших справ - вишукати кошти для закупівлі приладу нічного бачення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.