Що думають відомі волиняни про смерть Ігоря Єремеєва. ОНОВЛЕНО

Що думають відомі волиняни про смерть Ігоря Єремеєва. ОНОВЛЕНО
Вчора, 12 серпня перестало битися серце волинського нардепа Ігоря Єремеєва, який майже три тижні перебував в комі.

Редакція ВолиньPost вирішила поцікавитись у відомих жителів Волині, якої думки вони були про Єремеєва, чому його фігура була ключовою для нашого краю і як може змінитися політична ситуація в області та в країні загалом після смерті депутата.

Колега Ігоря Єремеєва по парламенту Ігор Гузь зазначив, що звістка про смерть відомого волинянина для нього була шоком, адже це була знакова постать для області.

«Я висловлюю свої співчуття родині Ігоря, адже я дуже добре знав його дружину Тетяну. У політичному житті, до Майдану і після, ми були з Ігорем часом по різні сторони барикад. Але попри все він був політичною та фінансовою основою Волині. Думаю, що ця втрата згодом відображатиметься на ситуації в області. Його внесок для нашого регіону полягає в тому, що маючи величезні статки, він не переїхав до Києва, а далі вів свій бізнес, залучав інвесторів та розвивав інфраструктуру на рідній Волині», - зазначив Гузь.

Луцький ресторатор та громадський активіст Володимир Пащенко, який впродовж декількох років був особисто знайомий з Ігорем Єремеєвим, розповів, що нардеп був фігурою непересічною. Його любили рідні та друзі, а вороги поважали. Маючи великий бізнес, він ніколи не втрачав свою людяність, переживав за чужих людей і допомагав усім, чим міг.

«Він завжди лобіював інтереси Волині на різних рівнях державної влади. Намагався не допускати того, аби в нашій області був безлад, він завжди тримав руку на пульсі подій в області. Ігор залишив після себе хороших дітей, він багатьом людям дав робочі місця, допомагав молодим бізнесменам розвивати власну справу. Тому світла пам'ять про цю світлу людину», - мовив Пащенко.

Ще один колега Єремеєва, по парламенту, нардеп Ігор Лапін заявив, що Ігор Миронович був боєць. Адже нелегко розвивати та втримувати власний бізнес у той час, коли в країні постійно змінюються керівники державної влади, але він був хорошим тактиком та стратегом.

«Ігор був достойним суперником у переговорах, у передвиборчій кампанії та в інших робочих моментах. У мене теж було багато запитань до нього, коли почалася війна. Він вів свій бізнес у ворожій для нас країні, але ж офіційно у нас не війна, а АТО. Попри все Єремеєв реально допомагав нашим бійцям. І це не було показово, як робили деякі олігархи, а дійсно від серця. Він неодноразово витягував з полону наших військових», - зазначив нардеп.

Ігор Лапін також заявив, що йому стало відомо про деякі цікаві моменти, які почали відбуватись на виборчому окрузі Єремеєва. Із вчорашнього дня, коли стало відомо про смерть волинського нардепа, у Маневицькому районі активно почала розвиватись передвиборча кампанія. Позиції кандидатів, які мали підтримку нардепа Єремеєва, хочуть значно понизити, аби адмінресурс міг остаточно оволодіти цим округом.

На завершення Лапін висловив свої співчуття родині померлого.

Голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик розповів, що Єремеєв був його давнім другом та однодумцем. На його думку, Волинь і Україна втратила достойну людину, яка допомогла розвивати бізнес для малих підприємців та залучала інвесторів на Волинь.

«Пішов з життя Ігор Єремєєв. Хто б що не говорив, але для Волині це величезна втрата. Приношу співчуття родині померлого. Нехай спочиває в мирі. Земля йому пухом», - мовив Гунчик.

Міський голова Микола Романюк також розповів про Єремеєва, як про хорошого політика, мецената та бізнесмена. Він зазначив, що це велика втрата для нашої області.

"Я знав Ігоря Мироновича більше 20 років, це дійсно величезна втрата і для Волині і для всієї України. Ігор Єремеєв був хорошим політиком, бізнесменом, меценатом, волонтером. Якщо для міста була потрібна якась допомога, то Ігор Миронович одразу реагував на проблему та завжди допомагав. Про Луцьк він завжди говорив: "Я люблю це місто, я хочу щоб воно розвивалось та буду завжди робити все можливе для міста і його мешканців", - мовив Романюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хороша людина пішла, світла память
Відповісти
Реально дуже шкода. Царство Небесне!
Відповісти
ЩИРІ СПІВЧУТТЯ))ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ)))
Відповісти
Це дійсно слова людей які причетні до розвитку Волині, а не як на деяких сайтах у різних Доманських і Ко. питали про Єремеєва!
Відповісти
Злий фатум забрав життя хорошоі людини.Волинь втратила визначну постать свого регіону!Щирі співчуття родині померлого!Світла і вічна пам"ять Ігорю Мироновичу!
Відповісти
Соболезнования родным и близким. Вечная память!
Відповісти
Останні новини
Що думають відомі волиняни про смерть Ігоря Єремеєва. ОНОВЛЕНО
13 серпень, 2015, 17:14