В центрі корупційного скандалу опинився керівник Антикорупційного бюро. ВІДЕО

В центрі корупційного скандалу опинився керівник Антикорупційного бюро. ВІДЕО
Голова Антикорупційного бюро опинився в центрі корупційного скандалу. Проти Артема Ситника Генпрокуратура відкрила кримінальне провадження.

Повідомляє ТСН.

Слідчі перевіряють, чи законно він під час відвідин Лондона додав до складу офіційної делегації свою дружину Ганну Ситник, а також Ірину Данько, яка скрізь представлялася його радницею.

Провадження відкрили на підставі звернення нардепа Віталія Купрія. Попередня кваліфікація правопорушення – зловживання владою або службовим становищем.

"Використовуючи службове становище, пан Ситник включив до списку офіційних делегацій близьких йому людей. Я вважаю, що такий політичний туризм повинен бути зупинений", - пояснив свою ініціативу нардеп Купрій.

Ситник говорить, що дружину возив власним коштом, а його поїздка до Лондона була на запрошення британської Національної кримінальної агенції, щоби перейняти їхній досвід. І відбувалася коштом самих британців.

"Разом зі мною в одному літаку в приватному порядку за наші власні кошти здійснила переліт моя дружина. В неї є родичі в Лондоні, і вона відвідувала їх. Ірина Данько – це та особа, яка забезпечує комунікацію з нашими міжнародними донорами. Посади офіційної її немає, в штаті вона не перебуває. Оплата її перельоту і проживання забезпечувалася британською стороною", - розповів Ситник.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Пан Ситник мав би уникати ситуацій, які можуть бути потрактовані двозначно. Шведська посадовиця була позбавлена посади лише за те, що за памперс онуку розрахувалась казенною карткою...
Відповісти
бомонду, незалежно від кольорів політичного забарвлення, продажність, проституційність, корумпованість та повна відсутність навіть натяку на елементарну людську порядність та совість притаманна АПРІОРІ. Що вже далі хотіти?!!
Відповісти
Як же глибоко проникла у українські душі корупця! Вона скрізь! Як довго від неї прийдеться "відмивати тіло українского суспільства"!
Відповісти
да уж нічього неміняється тільки люди гинуть за цих товстосумів
Відповісти
Останні новини
В центрі корупційного скандалу опинився керівник Антикорупційного бюро. ВІДЕО
14 серпень, 2015, 02:03