Волинський податківець підозрюється у хабарництві

Волинський податківець підозрюється у хабарництві
Виконувач обов’язків прокурора Волинської області Олег Корецький повідомив про підозру у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди депутату Ратнівської селищної ради, начальнику Камінь-Каширського відділення Ратнівської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Волинській області.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

Встановлено, що правоохоронець у період з 17 липня по 13 серпня цього року вимагав та одержав від фізичної-особи підприємця двома частинами 4000 грн. за неперешкоджання у здійсненні підприємницької діяльності.

Одразу після одержання неправомірної вигоди начальник відділення був викритий співробітниками прокуратури Волинської області та управління протидії злочинності у сфері економіки УМВС України Волинській області. У нього вилучено 3 тис. грн. одержаної неправомірної вигоди.

Триває досудове розслідування, вирішується питання обрання запобіжного заходу та відсторонення підозрюваного від займаної посади.

Довідково: санкцією ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України за вимагання та одержання службовою особою неправомірної вигоди передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
прокуратура спрацювала?
Відповісти
Останні новини
Волинський податківець підозрюється у хабарництві
14 серпень, 2015, 14:35