Google запустив сайт з самими креативними Android-додатками

Google запустив сайт з самими креативними Android-додатками
Компанія, яка в останні дні у всіх на слуху, крім гучної новини про Alphabet, встигла підготувати гарний сайт з креативними додатками - Android Experiments. Зібрані тут додатки показують всі можливості, надані розробникам платформою Android.

Повідомляє AIN.

Не секрет, що в Google Play можна знайти купу сміття, а шукати додаток іноді доводиться довше, ніж хотілося б. Любителі креативу та інноваційних підходів отримали можливість позбавиться від тривалого пошуку хороших «аппів», завдяки сайту Android Experiments.

Сайт буде оновлюватися за рахунок додатків самих читачів. Для того, щоб залишити свою заявку на Android Experiments необхідно відповідати декільком вимогам: додаток повинен викликати WOW-ефект, мати відкритий програмний код і працювати з Android 4.4 (KitKat) і вище. Розробникам необхідно відкрити нові можливості операційної системи або ж по-новому підійти до вже знайомих можливостей Android. Після перевірки заявок комісією Google, кращі з поданих додатків будуть публікуватися на сайті.

Зараз на Android Experiments вже є близько 20 цікавих проектів. Наприклад, додаток Inkspace дозволяє малювати малюнки і рухати їх в 3D. Розробники зробили це можливим завдяки акселерометру в мобільному пристрої.

А додаток Grove - творчий і розслабляючий експеримент, невеликий цифровий майданчик, де користувачеві пропонують створити свій власний барвистий пейзаж.

Google сортує подібні додатки по технології їх створення.

Будь-який з додатків можна скачати, а деякі розробники дозволили навіть розміщення вихідного коду на сайті. Бажаючі можуть завантажити його з Android Experiments і вивчити як розробники створили своє дітище.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.