Бойовики обстріляли з САУ околиці Маріуполя

Бойовики обстріляли з САУ околиці Маріуполя
Внаслідок вечірнього обстрілу околиць Маріуполя з боку бойовиків "ДНР" серед мирних жителів є загиблі і поранені. Серед українських військових, за попередніми даними, втрат немає.

Повідомляє ТСН.

Найбільше дісталося селищу Сартана, яке бойовики обстріляли з САУ. Тут снаряди потрапили в житловий сектор, передає Сайт міста Маріуполя.

Прес-секретар сектору "М" Ярослав Чепурний повідомив, що наразі відомо про трьох загиблих мирних жителів селища.

Відомо про трьох постраждалих в селищі. "Швидка" доставила в 3-ю міську лікарню дитину з відірваною стопою, в 4-у міську лікарню госпіталізовано двоє жителів Сартани - у одного відірвана рука, в другого нога. Кілька людей вирушили до лікарні своїм ходом. Імовірно, число потерпілих у ході обстрілу зросте до 5-6 осіб.

Блогер Богдан Мірошніков повідомив, що в Лебединське намагалася вдертися ДРГ бойовиків, але бійці 79-ї бригади і морські піхотинці відбили атаку. Волонтер Галина Однорог повідомила, що станом на 23:00 серед військових втрат немає.

Нагадаємо, глава МЗС Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр назвав ситуацію на Донбасі "вибухонебезпечною". У зв'язку з цим, Штайнмайєр закликав українську та російську сторони якомога швидше провести зустріч між військовими представниками учасників конфлікту і співробітниками ОБСЄ, щоб домовитися про відвід зброї.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.