«Волинь» виявилася сильніше «Сталі»

«Волинь» виявилася сильніше «Сталі»
Склад «Волині» 16 серпня у грі в Дніпропетровську практично не змінився порівняно із попереднім матчем із «Металістом», окрім як Артем Шабанов змінив на лівому фланзі захисту травмованого Володимира Польового, а в основі відповідно вийшов Сергій Політило, причому в статусі капітана.

Відзначимо й обмежений кадровий ресурс лучан, у запасі в яких було тільки 5 виконавців, інформує офіційний сайт ФК "Волинь".

Попри це «Волинь» на правах більш класної команди дуже впевнено провела перший тайм, який не давав сумнівів у тому, що в кінцевому результаті «хрестоносці» без очок з Дніпропетровська не повернуться.

Утім, тиск і перевагу «Волинь» реалізували тільки одного разу – капітан Сергій Політило, який проводив 100-й матч в чемпіонаті України, класно подав штрафний і м’яч після рикошету із головою Пшеничних залетів у ближній кут воріт Бандури - 0:1.

Другий тайм активніше розпочали господарі і на гол та поперечину лучан у першому таймі «сталевари» швидко забили та влучили у стійку. «Розмочив» Шуста Кулач, який був дуже активний ще в першому таймі. Адамюк закинув м’яча правим флангом на Каленчука, той віддав в центр на Кулача і той в дотик замкнув – 1:1

Поліпшити атакувальну міць «Волині» мав Євген Бохашвілі, який вдруге дебютував у «Волині», замінивши Сергія Кравченка. Утім, новачку важко було влитися в справжню «рубку», яка йшла на полі і через 20 хвилин заміст Євгена вийшов Редван Мемешев.

«Сталь» продовжила створювати моменти, агресивно діючи в центрі поля та в атаці. Інколи просто паніка була в захисних порядках «Волині» - така разюча у порівнянні із ситуацією в першому таймі.
Тільки до кінця 60-х хвилин лучани відвели гру від своїх воріт. Як наслідок – момент Діденка – Анатолій у звичному для себе стилі виграв верхову боротьбу і пробив трохи вище поперечини.
Шуст вкинув на Політило, той віддав на Матея, румун дав на хід Кобахідзе, який на ривку втік від Пшеничних і в боротьбі із трьома захисниками та кіпером точно вдарив у дальній кут воріт Бандури – 1:2!

Гол збив атакувальний запал номінальних господарів і «Волині» вдалося довести матч до перемоги (згадаймо про сейв Бандури після ударів Герасимюка та Кобахідзе в останні хвилини), яка виводить нашу команду у лідируючу п’ятірку.

Сталь – Волинь – 1:2

Ліга Парі-матч, 5 тур, Дніпропетровськ, «Метеор», 16 серпня

Арбітр: Євген Арановський (Київ)

Голи: Кулач (48) – Пшеничних (автогол, 29), Кобахідзе (80).

Сталь (Дніпродзержинськ): Бандура, Адамюк, Кравченко, Пшеничних, Воронін, Васін, Карасюк, Каленчук (к), Путраш (Бабенко, 83), Кулач (Буднік, 71), Дебелко

НЗ: Паньків, Барановський, Іщенко, Кучеров.

Тренер: Володимир Мазяр

Волинь (Луцьк): Шуст, Насонов, Жуніч, Горопевшек, Шабанов, Кравченко (Бохашвілі, 53, Мемешев, 75), Політило (к), Герасимюк, Матей (Логінов, 90+2), Кобахідзе, Діденко

Запасні: Неділько, Шіш.

Тренер: Віталій Кварцяний

Попереджені: Насонов (56), Матей (61), Шабанов (78)

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Волинь» виявилася сильніше «Сталі»
17 серпень, 2015, 08:20