Заслужений тренер України потребує допомоги волинян

Заслужений тренер України потребує допомоги волинян
Важка хвороба підірвала здоров’я відомого на Волині та й у всій Україні тренера з вільної боротьби, Заслуженого тренера України Анатолія Мілехіна.

Нині він перебуває на лікуванні в місті Луцьку, повідомляє Кowel.com.ua.

Лікування вимагає великих коштів, яких сім’я, на жаль, не має. Тому рідні звертаються до всіх добрих людей, вихованців Анатолія Миколайовича, підприємців з проханням допомогти фінансово.

Номер картки ПриватБанку: 6762466303335119 Мілехін А. М.

Відгукніться, земляки! Допоможіть, хто може!

Мілехін Анатолій Миколайович народився 30 червня 1959 року в місті Миколаєві у сім’ї робітників. Трудову діяльність розпочав електрозварником на заводі «Ковельсільмаш». Потім – служба в армії. У спорт прийшов у 1979 році, ставши тренером-викладачем з вільної боротьби. Вищу освіту здобув у Луцькому державному педагогічному інституті імені Лесі Українки, отримавши диплом вчителя фізичного виховання. В 1982 році відкрив перший в Ковелі спеціалізований клас з вільної боротьби. Потім чотири роки працював тре­нером збірної команди спортивного товариства профспілок, почав брати участь в суддівстві першості з вільної боротьби. В 1989 йому було присвоєно звання судді Республіканської категорії, а в 1994 році – звання судді міжнародної категорії з вільної бо­ротьби.

За свою тренерську кар’єру Анатолій Мілехін виховав кілька десятків кваліфікованих спортсменів. Підготував ряд переможців та призерів Всеукраїнських та Міжнародних змагань. 12 вересня 2014 року його вихованка Юлія Ткач-Остапчук стала переможницею Чемпіонату світу з вільної боротьби у місті Ташкент (Республіка Узбекистан) та отримала «спортивний Оскар». Золота нагорода чемпіонату світу, це вагомий здобуток для Ковельського і Волинського спорту, таких нагород на Ковельщині ще не було.

Заслужений тренер України. Нагороджений грамотами Міністерства освіти, Комітету з фізичної культури і спорту.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.