У Луцькому замку відбудеться концерт карильйонної та камерної музики

У Луцькому замку відбудеться концерт карильйонної та камерної музики
23 серпня у Луцькому замку в рамках заходів з нагоди 930-ої річниці міста Луцька відбудеться концерт карильйонної та камерної музики «Музика віків».

Лучани та гості міста матимуть змогу почути нове звучення музики давньої епохи та сучасної доби у виконанні відомих карильойоністів з м.Києва - заслуженого артиста України Георгія Черненка, лауреатів міжнародних музичних конкурсів Ірини Рябчун та Назара Черненка, інформує прес-служба міської ради.

Під час концерту звучатимуть також класичні та духовні твори у виконанні ансамблю скрипалів Луцької музичної школи №3 (керівник Ірина Теслер), камерного оркестру «Con Moto» Луцької музичної школи №2 (керівник Олександр Хомик) та академічного камерного оркестру «Кантабіле» Волинської обласної філармонії (керівник, народний артист України Товій Рівець).

Вхід вільний.

Довідково: Мистецтво гри на карильйоні є новою галуззю вітчизняного музичного виконавства. Карильйон (фр. carillon – «дзвін в усі дзвони») – ударний музичний інструмент, що являє собою набір точно налагоджених дзвонів, керованих спеціальною паличковою клавіатурою».


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцькому замку відбудеться концерт карильйонної та камерної музики
17 серпень, 2015, 09:46