Роботодавці Луцька поповнили соцфонди на 863 мільйони гривень

Роботодавці Луцька поповнили соцфонди на 863 мільйони гривень
Протягом січня - липня поточного року надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове соціальне страхування від роботодавців міста Луцька та Луцького району склали 863 мільйони гривень. В порівнянні з відповідним періодом 2014 року надходження зросли на 111,6 мільйона гривень, - інформує сектор комунікацій Луцької ОДПІ.

Про це повідомив в. о. начальника Луцької ОДПІ Головного управління ДФС у Волинській області Андрій Ткачук.

Єдиний внесок засобами програмного забезпечення автоматично розподіляється Державною казначейською службою України за видами загальнообов’язкового державного соціального страхування відповідно до визначених пропорцій та перераховується за призначенням – на рахунки, відкриті в Державній казначейській службі на ім’я фондів загальнообов’язкового державного соціального страхування і пенсійного страхування.

«Платники ЄСВ міста Луцька та Луцького району проявляють притаманний їм економічний патріотизм, добре розуміючи, що за рахунок цього платежу гарантується право наших громадян на соціальний захист»,- наголосив Андрій Ткачук.

Керівник також нагадує, що порушувати законодавство з ЄСВ наразі стало вдвічі дорожче. За несплату (неперерахування) або несвоєчасну сплату єдиного внеску з 2015 року накладається штраф у розмірі 20%, від своєчасно несплачених сум. Така відповідальність до платників ЄСВ передбачена нормами Закону України „Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування”.

Саме тому, якщо у платників виникають будь-які питання, вони можуть звернутися до Центру обслуговування платників Луцької ОДПІ або зателефонувати за номером 777-190. Там їм нададуть усі необхідні консультації та роз'яснення, допоможуть у поданні звітності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.