Молодик на Волині побив міліціонера

Молодик на Волині побив міліціонера
Працівники ДАІ зупинили водія за порушення ПДР. Молодик відмовився пред'являти документи, наніс тілесні ушкодження працівнику ДАІ та порвав формений одяг, - повідомляє прес-служба волинської міліції.

В селі Бортнів Іваничівського району працівники Державтоінспекції зупинили автомобіль за адміністративне правопорушення, передбачене ч. 6 ст. 121 (Керування водієм транспортним засобом з неосвітленим номерним знаком) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Працівник ДАІ підійшов до водія, відрекомендувався, попросив передати посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу. Водій автомобіля, 21-річний житель села Бортнів, відмовився пред'являти документи, почав агресивно поводитися, наніс тілесні ушкодження працівнику ДАІ та порвав формений одяг.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві) Кримінального кодексу України.

Волинянину загрожує покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до чотирьох років, або позбавленням волі на строк до двох років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
винні, треба зразу садити, а не виписувати штрафи, які ніхто не платить... В якій ще країні, за напад на мента, дають штраф? Ніде, тільки у нас, от і розпоясалися
Відповісти
1. Попросив передати посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу.
2. відмовився пред'являти документи
Різні речі, передати і пред'явити
Відповісти
або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до чотирьох років, або позбавленням волі на строк до двох років.
Чим відрізняється "арешт" від "обмеження волі" і "позбавлення волі"?
Відповісти
Так званий "порушник" учасник Ато який і Саур могилу брав і участвував в операції по блокуванні кордону. Чоиусь цього у вАС у статті не має. А те що інспектор заїхав до дому майже "порушника" дивним вам не здається... А "херой" інспектор у же напевно по-новому крутий коп поліцейський.
Відповісти
а хто зупиняв малий "Цвях"??? То йому могли й дати...
Відповісти
Останні новини
На Волині розшукують сім'ю
17 серпень, 2015, 13:47
Молодик на Волині побив міліціонера
17 серпень, 2015, 13:28