Українська дівчина у складі гелз-бенду підкорює світ. ВІДЕО

Українська дівчина у складі гелз-бенду підкорює світ. ВІДЕО
У найближчих планах у групи - відвідати Україну і знайти локацію для наступного кліпу.

Не дивлячись на те, що група 5Аngels на ринку не перший день, в Україні та світі про них дізналися не так давно, - повідомляють Відомості.

Два роки тому "ангелам" запропонувало співпрацю найбільше агентство Великобританії - CAA, а Пол Фітжеральд, менеджер іменитого колективу One Direction, погодився представляти дівчаток на міжнародній арені.

Виступ на одній сцені з Jessie J, Rita Ora and James Arthur, Вемблі Арена разом з Little Mix ... Двомісячний тур по Англії, Шотландії, Велсі та Ірландії, після якого дівчинка з'явилася на сторінках Daily Mirror, Independent, BBC та багатьох інших. І на цьому 5Аngels не планують зупинятися.

"Сьогодні ми активно працюємо в студії на записом нашого альбому, - розповіли 5Аngels. Процесс створення кожної нашої пісні може затягуватися до трьох місяців. Ми з дитинства ростемо з музикою, тому дуже ретельно ставимося до того, що почують наші шанувальники".

Новий кліп гелзбенда з Чехії, групи 5Аngels- Lost Long Weekend з'явився і на всеукраїнських музичних телеканалах, і в перший тиждень увійшов до ТОП-10 популярних кліпів тижні.

До слова, Україна для однієї з учасниць бенду - це особлива країна. Ангеліна Шестак народилася в маленькому містечку Ільниця Іршавського району Закарпатської області. Дівчина поїхала з батьками до Чехії, але регулярно відвідувала в Україні бабусю, і любила проводити час в рідному місті.

З дитинства співала і танцювала, і вже з шести років відвідувала балетну школу танців, знімалася в рекламних роликах. У вісім років Ангеліна була запрошена на кастинг групи 5Аngels, і була обрана як одна з учасниць групи.

Сьогодні вона ділиться з подругами дитячими спогадами і щоразу з радістю приїжджає на батьківщину. У найближчих планах у групи - відвідати Україну і знайти локацію для наступного кліпу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Українська дівчина у складі гелз-бенду підкорює світ. ВІДЕО
17 серпень, 2015, 21:48