Оприлюднили нові дані про полонених українських військових

Оприлюднили нові дані про полонених українських військових
Зниклих безвісти українських військових, за уточненою інформацією, — 846 осіб.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Уповноважений Президента з питань мирного врегулювання ситуації в Донецькій і Луганській областях, народний депутат Ірина Геращенко.

"Протягом року до міжвідомчого центру по "гарячій лінії" надійшло 2482 заяви про зниклих безвісти чи таких, що потрапили в полон, також було прийнято особисто 1187 громадян, які надали інформацію про своїх близьких і рідних.

На сьогоднішній день звільнено з полону бойовиків 2852 українців, серед яких 1018 військових, 37 волонтерів, 257 представників Нацгвардії, 25 прикордонників, 100 міліціонерів, більше 1300 цивільних осіб, є в цьому списку лікарі, журналісти.

В полоні бойовиків залишається 171 людина, серед них більше 50 - цивільні особи. Зниклих безвісти - за уточненою інформацією - 846 осіб", - написала Геращенко.

За словами Геращенко, також 11 наших громадян знаходяться в тюрмах РФ, до деяких героїв - Карп'юка, Клика - більше року не допускали консула і МКЧХ. Дипломати борються, щоб отримати можливість зустрітися з полоненими в РФ українцями.

Дуже багато запитань від ЗМІ про заручників. Як учасники гуманітарної групи у Мінську ( в ній тему звільнення полонених ...

Posted by Iryna Gerashchenko on 17 августа 2015 г.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.