На Волині вилучили підакцизних товарів на 16 мільйонів гривень

На Волині вилучили підакцизних товарів на 16 мільйонів гривень
За результатами діяльності оперативних підрозділів податкової міліції ГУ ДФС у Волинській області за сім місяців 2015 року до бюджету відшкодовано понад 7 млн. гривень збитків.

Про це повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Волинській області.

Загалом протягом року за оперативними матеріалами зареєстровано 44 кримінальних провадження, переважна більшість з яких відноситься до правопорушень за статтею 212 Кримінального кодексу України – ухилення від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів).

Підозру у вчиненні злочину оголошено особам у 7 кримінальних провадженнях, а до суду скеровано 9 кримінальних проваджень. За результатами судового розгляду 8 осіб вже притягнуто до кримінальної відповідальності.

В ході проведених заходів зібрано оперативні матеріали, за результатами розгляду яких розпочато 6 кримінальних проваджень, пов'язаних з незаконним обігом товарів підакцизної групи та ліквідовано діяльність 4 незаконних виробництв таких товарів.

Крім того, з початку року з незаконного обігу вилучено підакцизних товарів вартістю понад 16 млн. гривень, що майже втричі більше аналогічного періоду минулого року.

«Цьогоріч співробітники оперативного управління значно активізували свою діяльність з метою протидії схемам мінімізації сплати податків та детінізації економіки регіону»,- підкреслив керівник оперативного управління ГУ ДФС у Волинській області Олег Гирикович.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині вилучили підакцизних товарів на 16 мільйонів гривень
18 серпень, 2015, 10:31