Фотовиставка: Сергій Олешкевич

Фотовиставка: Сергій Олешкевич
Фотовиставка журналіста ВолиньPost Сергія Олешкевича.

Фотографіями почав цікавитись виключно для роботи. Працюю журналістом, то часто буваю на подіях, на яких потрібно фотографувати. Просто обожнюю фотографувати, і хочеться, щоб фото були хороші.

Мені подобається, коли фотографії мають емоції, якусь цікаву особливість. Інколи, щоб зробити вдалий кадр, доводиться вичікувати, ледь що не медитувати. Мені подобається ходити по маловідомих місцях, у пошуках якоїсь цікавинки для фото.

Оскільки працюю журналістом, то фотографую найрізноманітніші ситуації та випадки, а моїми "моделями" бувають і відомі люди.

Поки не можу сказати, що я професійний фотограф, але намагаюсь працювати в цьому напрямку. Як це вдається, мабуть, варто судити глядачам, які переглядають мої роботи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець! Дуже файно.
Відповісти
мда.....
Відповісти
Шикарні фото. Незвичайні і водночас прості
Відповісти
хотілося щось розумніше написати, але вичавити з себе більше ніж "фото гавнішко рєдкосне" невдається. Бо реально немає одної хорошої фотографії.Я б тобі не радив називати себе просто фотографом, не те що професіоналом.
Відповісти
головне що не весільні. насправді фото живі, це тішить.
Відповісти
Молодий, але вже справжній майстер. Тому декого жаба й душить. Все просто, змістовно і зрозуміло, а головне - вловлено момент. Не слухай їх. Твори і далі. І час покаже, наскільки ти непростий. Успіхів!
Відповісти
добре, що хоч не користується фотошопами та іншими редакторами зображень... так живіше
Відповісти
"Божественно"
Відповісти
Маленький хлопчик з свічкою в руці-найбільше "впєчатліло"
Відповісти
я навіть ті фото не дивився, прогорнув прямо сюди. одне хочу сказати фото дійсно щирі і круті. побільше б таких. відчувається що фотограф можливо і не професіонал, та у свою працю вклав усю душу. браво. в тебе ще все попереду.
Відповісти
Автору бракує теоретичних знань фото: композиція, перспектива, діагоналі, правило третин, шо можна обрізати, а що - не можна...
Також великий процент розмитих фото. Потрібно ставити витримку не довшу за фокусну відстань: на 100mm витримка має бути не менше 1/100 секунди. При 1/80 чи 1/60 будем мати "шевільонку".
Працюйте над собою і буде вам щастя!
Відповісти
Хоч немає весльних. Незвично гарно.
Відповісти
повна нарко лажа....
Відповісти
Что вижу то пою!
Ніякі фото ,в мене мала на телефон кращі робить!
Що саме божественно?Квіточка?Котик?(як це мило))))Та я думаю в кожної двчинкі мульйон такіх фото не гіршої якості зроблений на 5мп. камеру голова дівчини то взагалі щось страшне хоч би плечі їй залишив
Відповісти
Видно,що непрофесійний,хоча фотоапарат,відчувається професійний... ремінісценції...домашнє фото в альбомі романтичної,невибагливої дівчинки.Перш ніж фотографувати,потрібно знати,що хочеш тим знімком сказати.Знімок має бути не в об"єктиві фотоапаратуа а в голові!
Відповісти
Сергiй ти молодець
Відповісти