Голова Держлісагентства оголосив конкурс на посаду головного лісівника Волині

Голова Держлісагентства оголосив конкурс на посаду головного лісівника Волині
В Управлінні лісового та мисливського господарства Волині голова Держлісагентства Олександр Ковальчук зустрівся з громадськими активістами та працівниками лісової галузі Волині.

У залі під час візиту Олександра Ковальчука було людно. Поговорити з головою Держлісагентства прийшло біля 150-ти людей. На дворі та в коридорі також було чимало людей. Зокрема, коридори заполонили чоловіки в камуфляжі та у формах з нашивками «Айдар». За словами одного з активістів на місці були представники «Азову». Хлопці, які стояли на вулиці, представилися самообороною і зазначили, що прийшли охороняти громадський спокій. Те ж саме розповіли і ті чоловіки, що були у приміщені.

Такий аншлаг в управлінні був зумовлений призначенням в.о. керівника лісового та мисливського господарства Волині Олександра Кватирка. Під час зустрічі виступило багато людей. Деякі представлялися «Правим сектором», проте вийшов один незрозумілий момент. Присутні представники «ПС», як виявилося, не в курсі, що виступаючі, є їхніми «колегами».

Після обговорення біографії Кватирка, Олександр Ковальчук таки озвучив своє рішення: «Мені дивно навіть, ми сьогодні говоримо – Колісник поганий, він корупціонер, його діти корупціонери. Немає значення – область так вирішила, громада так вирішила, так попала людина. Всі, хто з ним працював також корупціонери. Добре, запропонуйте. Приїжджали один раз – дайте кандидатуру: «Ні, ми тільки дивимося», - добре, дивіться. Приїжджали другий раз – дайте кандидатуру: «Ні, ми тільки спостерігаємо». Окей! Тому в мене є пропозиція.

Сьогодні в нас є дуже багато суспільних організацій, є ті молоді люди, які пройшли війну на превеликий жаль, є ті, яким болить проблема лісової галузі. Є ті, яким болить питання мисливського господарства. Ми сьогодні стаємо прозорі та відкриті до спостерігання. Ми сьогодні реагуємо і у нас пройшли зміни в штатному розписі апарату і створюється спеціальний відділ, який буде займатися реагуванням на звернення громадян.

Цього раніше не було. Ми реагуємо сьогодні на кожне звернення не тільки суспільних організацій, а й громадян. У мене особисто кожну неділю відбувається прийом тих людей, які приходять і записуються на прийом. Але область, ще раз наголошую, навіть без тимчасово виконуючого обов'язки залишати сьогодні не можна… У мене пропозиція така і рішення агенції було таке: призначити сьогодні людину, яка знайома з областю, яка знає специфіку області, яка знає тих керівників ДП, які сьогодні, або виконують обов'язки, або продовжують працювати керівниками ДП, яка може сьогодні на мій погляд контролювати і управляти лісовим господарством Волині.

Ми призначаємо конкурс, вся громада області спостерігає за тими кандидатурами, які подаються на цей конкурс, але ми оголошуємо його всеукраїнським конкурсом. І якщо завтра буде людина із Донецької області керувати лісовим господарством Волині, я не буду заперечувати цьому. Якщо буде з Одеської області, я також не буду заперечувати цьому. Ви ж також погоджуєтеся з цим.

Тому ми оголошуємо цей конкурс по всіх областях, де є вакантні посади. Ще раз наголошую і преса, і суспільство можуть спостерігати за тими кандидатурами, які подаються на цей конкурс, а до цього часу Кватирка Олександр під пильним оком громадськості виконує обов'язки керівника управління».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пане Ковальчук, а вам подобається шоу з ветеранами галузі та членами профзоюзу?
Відповісти
А по що він приїхав?
Відповісти
Останні новини
Голова Держлісагентства оголосив конкурс на посаду головного лісівника Волині
18 серпень, 2015, 14:17