У Луцьку засмічену лісопосадку хочуть перетворити на «Спільнопарк»

У Луцьку засмічену лісопосадку хочуть перетворити на «Спільнопарк»
Захаращений та засмічений парк, що перетворився на хащі, активісти пропонують лучанам власними зусиллями перетворити на «Спільнопарк».

Про це IA ZIK повідомили у відкритому комунікаційному центрі «Пластилін».

Територію між вулицями Гордіюк, Карбишева, Гущанською та Конякіна можна назвати зеленою перлиною Луцька. На площі понад 14 га росте безліч висаджених людьми дерев і кущів, які вже перетворилися на чудовий ліс. Тут багато видів птахів, тварин і комах. На жаль, через відсутність відповідного статусу, цей зелений куточок перетворюється на смітник і непрохідні хащі. Тут не розвинена інфраструктура, не світять ліхтарі, майже немає асфальтованих чи брукованих доріжок і лавочок. Тим не менше, сюди приходять відпочивати та займатися спортом жителі сусідніх будинків.

Активісти переконані, що, об’єднавши зусилля, громада може перетворити закинуту ділянку на «Спільнопарк» – місце, де усі охочі знайдуть собі місце та заняття по душі.

Згідно з задумом ініціативної групи, «Спільнопарк» творитиметься лучанами для лучан, тому саме їм належить вирішальне слово в опрацюванні концепції нового скверу.

Усіх небайдужих запрошують написати про свої очікування, ідеї, потреби та пропозиції на адресу [email protected], або розповісти за телефоном (099) 518 88 27 (Михайло), (050) 671 05 05 (Алла), адреса: м. Луцьк, вул. Винниченка, 67а.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Луцьк, парк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Для початку міськрада має цьому парку надати статус-міський парк. А також прибрати звідти недобудовану "церкву" МП. І відгородитися від двоповерхових особняків і пристройок з хрестами ,що по вул Гущанській.А тоді вже можна облагороджувати парк.Лавочками і алейками.
Відповісти
вона вже й засмічена.Пройдіться по лісах поблизу Ківерець,Забороля,Гаражджі і прозрієте. Після побаченого парк на 40-му видаватиметься вам казкою :)))
Відповісти
Останні новини
У Луцьку засмічену лісопосадку хочуть перетворити на «Спільнопарк»
18 серпень, 2015, 17:33