«Мовне волонтерство»: у Луцьку знову стартують курси з безкоштовного вивчення англійської

«Мовне волонтерство»: у Луцьку знову стартують курси з безкоштовного вивчення англійської
У Луцьку стартує третя хвиля проекту з безкоштовного вивчення англійської мови «Мовне волонтерство». Тож уже у найближчі дні проходитимуть ознайомчі заняття.

«Вступні заняття ми проводимо для того, аби краще познайомитися із нашими учнями, донести до них ціль проекту, дізнатися про очікування, перевірити рівень знань та сформувати навчальні групи. Ми намагаємося знайти підхід до кожного й створити максимально комфортне середовище», – розповідає керівник волонтерського центру ВОГО «Фундація розвитку громад» Галина Курус.

Тож перші заняття проходитимуть:

19 серпня (середа) о 18:00;

20 серпня (четвер) о 15:00;

22 серпня (субота) о 11:00.

Місце проведення: вулиця Шопена, 11, (Волинська ДОУНБ імені Олени Пчілки). Зауважимо, що необхідна попередня реєстрація за телефонами: 74-02-32; (067) 332-88-02; (067 332-30-40.

«Проект стартував у березні цього року, однак отримав чималу прихильність серед лучан. Ми продовжуватимемо працювати й вдосконалюватися у цьому напрямку й надалі. Ідеєю для заснування стала необхідність розвитку нашого суспільства, а також допомоги в сучасних умовах.

Проект діє під гаслом «ми обмінюємо знання на волонтерську допомогу». Тож кожен бажаючий може здійснити давню мрію – вивчити іноземну й одночасно допомогти військовим в зоні АТО чи важко хворим дітям. Звичайно фінансово допомогти кожен не в змозі, однак хтось може принести одяг, продукти, іграшки, долучитися до інших благодійних ініціатив та допомогти у реалізації різноманітних заходів. Ми впевнені, що лише допомагаючи один одному зможемо досягти миру», – стверджує керівник відділу проектів ВОГО «Фундація розвитку громад» Олена Ярощук.

«Проект «Мовне волонтерство» передбачає базовий курс із вивчення іноземної мови (наразі англійської, а незабаром й французької). Він складається із десяти занять, які спрямовані на практичне вивчення мови, покращення розмовної лексики. Навчання проходить у спеціалізованих класах у невеликих групах (до 10-ти людей). Критеріїв для відбору учасників проекту як таких немає, головне – це бути повнолітнім та мати бажання вчитися. Зауважимо, що за умови закінчення навчального курсу та успішної здачі екзамену, усім учасникам надається відповідний сертифікат. Тож не проґавте свій шанс вивчити іноземну, реєструйтеся!», – закликає прес-секретар ВОГО «Фундація розвитку громад» Вікторія Дворак.

Зауважимо, що організаторами проекту виступили ВОГО «Фундація розвитку громад», «Українська Софтверна Компанія» та «SETECH».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А зачем? Все равно если нет родственников или же серьезного бабла - никто вас в англоязычные страны не пустит. Сдать IELST не носителю языка - практически нереально. Но будьте вы хоть туповытым сыночком украинского чиновника-взяточника - если вы везете туда деньги вас пустят. Цель этих программ не научить вас английскому, а просто разширить влияние англоязычной культуры в Украине.
Відповісти
Останні новини
«Мовне волонтерство»: у Луцьку знову стартують курси з безкоштовного вивчення англійської
19 серпень, 2015, 08:45