Волиняни стали менше читати газет, ніж минулого року

Волиняни стали менше читати газет, ніж минулого року
Волинська дирекція українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» підвела підсумки передплатної кампанії на друге півріччя 2015 року.

Як свідчать середньостатистичні показники, на одного мешканця Волині припадає 0, 38 примірників передплатного видання, інформує прес-служба Волинської ОДА.

Загалом у державі статистика – 0, 30. Тож на передплату один житель краю витратив в середньому 9, 79 грн, тоді як в Україні – 6, 51 грн. Відповідні цифри повідомив керівник Волинської дирекції українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» Олег Гавришків.

Усього ж структурними підрозділами Укрпошти на друге півріччя 2015 року оформлено передплату на 396, 6 тис. примірників друкованої періодики, що становить 81, 7% до рівня тиражів відповідного періоду 2014 року і 95, 6% до 1 січня 2015 року.

До того ж, 209, 7 тис. примірників передплачено газетних і журнальних видань загальнодержавної сфери розповсюдження. 186, 9 тис. примірників – передплата обласних і районних видань.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
сам раніше купував щодня тепер через тупих козлів при владі неможу собі цього дозволити
Відповісти