За які громадські ініціативи голосують лучани

За які громадські ініціативи голосують лучани
Відповідно до затвердженої міською радою “Програми підтримки ініціатив жителів міста Луцька на 2015-2017 роки” у нашому місті вперше проводиться конкурс на кращі ініціативи лучан.

Із запропонованих ідей комісія міськради відібрала п'ятдесят, тепер - черга за жителями Луцька, які можуть проголосувати за три найвдаліших, на їх думку, ініціативи. Віддати свої голоси за вподобану ініціативу можна на офіційному сайті Луцької міської ради до 24 серпня включно.

Як повідомляє прес-служба міської ради, загальний бюджетний фонд конкурсу - 500 тисяч гривень. Попередньо планується, що виграти можуть десять заявок, але ця цифра може змінитися, залежно від того, скільки коштів потребує ініціатива (вартість реалізації заявлених проектів - від 9 275 до 50 000 гривень).

Найбільше лучан, як видно із заявок, турбують облаштування дитячих майданчиків і проблеми благоустрою міста.

Трійка лідерів станом на 19 серпня виглядає так:

- Ремонт комунального помешкання, де проживає сім'я з двома інвалідами І групи (447 голосів);

- БАНДЕРА SQUARE (397);

- "Озерний вітер"- тут живе Волинська казка (383).

Наразі проголосували 5640 лучан.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В нашому місті в даний момент проходить облаштування тротуарною плиткою пішохідних доріжок основних , центральних проспуктів та вулиць, це добре йдемо в Європу. Але чому відстає озеленення, завта коріння дерев підніме тротуарну плитку і вся робота на смарку, де перспектива, хто планує, хто ховає нащі кошти ???? Ганьба, небулоі немає господаря....
Відповісти
Знаю цю сім'ю з двома інвалідами ,які просять гроші на ремонт своєї хати,що вам сказати,це вже такий стиль життя" дайте,дайте,дайте!" Реально ця жінка має працюючого чоловіка,отримує пенсії на маму і на дитину,тим більше заерталась до всяких благодійних фондів і просто організацій,які постійно їх спонсорують,живуть,я би не сказала,що бідняки,це вже такий спосіб життя:" подайте,люди добрі!" Думаю,що кожен має сам своїми силами робити ремонт свого будинку,а не тратити гроші на ліво- направо. Бо так люди привикають,що ім все дають і не напрягаються...Реально,краще окультурити місто,вклавши гроші в якийсь інший проект. Це моя особиста думка.
Відповісти
за увіковічнення пам'яти вічного живого, молодого і красівого Петра Верзуна - самого ініціативного ініціатора Волині всіх влад, часів і народів. Цій істоті людського роду конче нелобхідно поставити величний пам'ятник, хто знає - пойме за Що))) і ніякий я не проовокатор, просто знаю ПРАВДУ- рукописи і протоколи допитів бо не горять))))))))
Відповісти