Як лучани святкуватимуть День міста та День Незалежності у парку імені Лесі Українки. ПРОГРАМА

Як лучани святкуватимуть День міста та День Незалежності у парку імені Лесі Українки. ПРОГРАМА
Два дні з 12:00 до 22:00 у Парку культури і відпочинку імені Лесі Українки лучан та гостей міста очікує безліч цікавинок та сюрпризів. Варто зазначити, що «територія молодіжної активності» відбудеться за підтримки відділу у справах сім’ї та молоді Луцької міської ради.

Заходи розраховані на усі вікові категорії, тому і дорослим, і дітям не доведеться нудьгувати на святі. Серед дитячої програми – веселі старти для наймолодших українців, конкурс вишиванок для справжніх україночок, конкурс для підлітків «Рухливі букви», танцювальна вікторина тощо.

Любителям шалених емоцій пропонують екстрим-арену, танцювальні шоу від колективів з Рівного та Луцька.

Проект «Вуличний перукар» здивує усіх неймовірними зачісками у патріотичному стилі.

Окрім цього для гостей підготували проект «Караоке Премія», проект «SAX&Dj», ДИСКОпарад з найкращими ді-джеями та МС (Dj PANAZZ / Dj SCAMP / Dj LEON / Dj ART / Dj PLUR / DMC SALVADOR / MC ZAGHYGALKIN). 

Унікальне вогняне і світлодіодне шоу не залишить нікого байдужим.

Чудові емоції подарують виступи учасників проекту «Просто Посиденьки» від профкому студентів Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, учасниці шоу «Х-Фактор» і луцьких гуртів, зокрема, запального фольк-колективу «Давня Казка». Гості свята матимуть можливість насолодитися виступом спеціально запрошеного популярного гурту «МЕРІ».

Придбати оригінальний сувенір на згадку про святкування можна буде на ярмарку «Hand made» (вироби власними руками) та у Патріотичній лавці. А історичні локації («Лицар у кожному з нас», «Козаччина – епоха доблесті», «Друга світова в історії Волині», «Сучасна битва за незалежність») допоможуть відвідувачам відчути себе у певній історичній епосі України.

Кожен, хто прийде у національному костюмі, зможе долучитися до «Алеї у вишиванці» – хвилі єднання. Під час дійства буде проведено конкурс «Міс Україночка 2015».

Найкращі ведучі міста Луцька, а також переможці телевізійного проекту «Розсміши коміка» з Тернополя та Рівного не дадуть нікому засумувати на святі.

Спогади про святкування Дня міста та Дня Незалежності залишаться не лише у пам’яті гостей, а й у професійних фотосесіях та відеосюжетах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
як завжди танці і співи. майте совість, а ще міська рада називається
Відповісти
Кому війна а кому танці і співи! Не розумію цього??,
Відповісти
День міста чи День Незалежності--це є свята!!..отже потрібно святкувати зі співами +танцями+забавами...чи ви люди не святкуєте днів народжень чи весіль..-це ж тако ж свята!!
Відповісти
Зараз незалежністю в країні і не пахне,а влада могла б спрямувати свої сили та кошти на допомогу нашим бійцям,а не на гулянки,думаю ніхто б не образився!!!!!!!!!!!1
Відповісти
Останні новини
Як лучани святкуватимуть День міста та День Незалежності у парку імені Лесі Українки. ПРОГРАМА
19 серпень, 2015, 18:36