Луцькі активісти влаштували бойкот російським банкам. ФОТО

Луцькі активісти влаштували бойкот російським банкам. ФОТО
Громадські активісти завітали до російських банків та вимагали припинити їх роботу.

Голова громадської організації «Бойкот» Михайло Бабенчук розповів, що вони вирішили занести звернення до трьох російських банків Луцька: «Сбербанк Росії», «Альфа-банк» та VTB банк.

У зверненні сказано: «Враховуючи підлу неоголошену війну, яку Російська Федерація веде на Сході країни та постанову Верховної Ради України від 27 січня 2015 року «Про визнання Російської Федерації країною агресором», вимагаємо у двотижневий термін припинити свою діяльність на території Луцька, як установи, які належать російським окупантам. В іншому випадку ми залишаємо за собою право в будь-який законний спосіб перешкоджати вашій діяльності».

«До цього нас підштовхнули наші побратими зі Львову. Вчора, 18 серпня, вони ходили по своїх місцевих російських банках і вимагали від них припинити роботу. Якщо вони не виконають наші вимоги через два тижня, ми будемо продовжувати наші протести, а також закликати людей не ходити в ці установи», - сказав Бабенчук.

Окрім звернень, активісти також клеїли на вікна банків плакати з написом: «Банкам окупанта не місце на Волинській землі».

В різних установах на протестувальників реагували по-різному. До прикладу, працівники «Сбербанку Росії» просто зачинились всередині та ховались за стінами. Вони також викликали працівників ДСО. Проте, коли правоохоронці приїхали, то не відкрили двері навіть їм.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 47
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дайте йому по голові. Там жителі Луцька працюють на відміну від вас нароби.
Відповісти
абсолютно не шкода всіх хто працює на кацапію.
Відповісти
Беріть краще приклад з львівян в іншому. Закидати коктелями молотова і спалити все до тла.
Відповісти
шановний, щодо коктейлів молотова та підпалів - можливо Вам краще спробувати поіхати на схід та показати там свій патріотизм?! А так якось не дуже галантно сприймається боротьба з працівниками-дівчатами... Не по-мужски))
Відповісти
хіба я щось сказав про шкоду людям? Вночі спалити той банк і все.
Відповісти
Я приіхав зі сходу! Там москалі не жаліють ні жінок, ні дітей! Які питання? Ніхто тут не збирається когось палити, а припинити фінансування загарбників!
Відповісти
Идиоты. Сбербанк России и Альфа давно украинские. Контрольный пакет у киевлян.
Відповісти
І путлєр справжній украінець!?
Відповісти
Це не активісти , а хулігани . На що дивиться наша міліція .
Відповісти
Був би в міліціі, то до тебе приіхав би в першу чергу!
Відповісти
От нероби дебілкуваті , знайшли ворога називається!!!
Дівчат-касирів ганяти. Це робочі місця. Вони мають сім'ї і мають можливість заробляти.
А тут як вибори на носі, то відразу зграї неучів тупим стадом лазять під фотокамерами та роблять дешеве замовлення і піар (не безкоштовно звичайно ).
Потрібно зробити робочий виїзд представників військкомату на такі акції, і по списку всіх на схід. Там і доведете свою нелюбов до агресора. А то воюють , барани, в тилу за 1500 км !!!
Відповісти
А ти паморок депутат не партіі регіонів!?
Відповісти
ти дундук, подивись скільки Хлопців загинуло , а ти зе падло маєш право відкривати рота. сволота. хлопці молодці таких би нам щоб керували країною!
Відповісти
тих хлопців вчора бачив нарколигі і тупарі з великими і явно нерозумними амбіціями поха і компанія піар перед виборами
Відповісти
Спасибо за поддержку.

Это хорошо что у вас такие работящие девчата. И про выборы вы правильно вспомнили, мы на них вам еще больше дадим подзаработать.
Відповісти
Я манав.
Тіко спробуйте підпалити ВТБ банк. В мене там штука баксів.
Якщо вона згорить я не пожалію ні пацана ні бабу.
Відповісти
Будете у вишиванках без трусів ходити.
Відповісти
Я всіх манав і всім отвєчу.
Спробуйте тіко спаліть мої гроші.
Відповісти
дішовка
Відповісти
Так ти без базара фінансуєш бурятів і т.д.?
Відповісти
Депутате, ми за 1500 км в тилу робимо все можливе, щоб такі уроди , як ти остаточно наше місто не розкуркулили . Такі як ти тільки ждуть, щоб всіх на фронт забрали , щоб далі красти безнаказано.
Відповісти
Я звідти! Більше року! І дуже приємно мені бачити банки окупанта у своєму місті!
Відповісти
Скоро ти в свому місті зовсім нічого не побачиш! Це взагалі нелюди! Тільки все руйнувати, а ще нічогісеньки не збудували у свому місті не кажу вже за Україну! Нероби-ганебники!!!
Відповісти
А що це за сепарська відповідь на рахунок мого міста? Я побачу, моі діти побачать, побачать украінці квітуче місто Луцьк та Украіну!
Відповісти
Ти спочатку значення слова вивчи, а то заладив як папуга:) Якщо вище написав, що зі Сходу приїхав і якщо це правда, то відразу видно, що тобі там добре вс...о, що таке пишеш. Через таких як ти і тобі подібним зараз і страждає Україна!
Відповісти
Перш ніж вимагати закриття банку, потрібно поставити питання перед влсником організації яка тримає гроші у даному банку.Спочатку потрібно щоб вкладники забрали кошти з даного банку.А блокування самого банку нічого не вирішить.Якщо послугами самого банку ніхто не буде користуватися, тоді і банк сам закриється.
Відповісти
А ремонт приміщення ти будеш за власні кошти робити чи знову за кошти луцьких мешканців.Ви вже мвс розгромили ти знаєш за які кошти його ремонтували? Патріоти довбані.Ти хоть копійку виділив на меморіальну стеллу патріоте?
Відповісти
до речі зустрічне питання. Скільки ти перерахував на ато? патріоте? Мертвим ні чим не допоможеш.
Відповісти
в нас вся фірма перераховувала та ремонтувала за власний кошт МВС, так що ми не проти щоб повторили, а сволоту гнати з України.
Відповісти
Цікаво!? Хто ж хоча б подряпав якесь приміщення?! Пальцьом покажіть!?
Відповісти
синонім ідіота
Відповісти
ремонт приміщення це ніщьо в порівнянні з тим скільки цей банк висасує грошей. МВС саме винне в тому що його розгромили. Треба було швидше мізкувати і виходити за людей, а не чекати поки його закидають. Ні копійки не виділив, живу не в Луцьку.
Відповісти
За яких людей? Що зараз і тоді хороводи водили, а як на війну то у кущі відразу? Бачемо кожен день тих "хероїв"!
Відповісти
Я бачу тобі за яника добре жилося? може і за совком скучаєш?
Відповісти
ти мабуть малолетка який про совок з розповідей таких же як сам знаеш якби радянська влада не побудувала електростанції заводи дороги газопроводи меліорацію звязок то сиділи б патріоти ще й досі по вуха в багні і сперечались в кого гідність більша
Відповісти
А томі мабудь за 90. Маразматик. В Європі теж совок це все будував? камуняка блін.
Відповісти
Як це все символічно, закінчилась мобілізація - повилазили "херої", а то сиділи як миші! Проти жінок лізуть, своїх, українок - нелюди!!!
Відповісти
Придурку. Нєфіг працювати на ворога.
Відповісти
придурку там практично всі були в АТО.
Відповісти
У тому і справа що були і тепер що хочуть те і творять? Країна неляканих ідіотів!!!
Відповісти
Кого там обідили фізично чи морально? Фулі ти спамиш? Скоро повертаюсь в ато! Екскурсію зробити? Можу показати!
Відповісти
Ще е ВiЕс банк на Волi. Власнiсть групи сбербанк. Не забувайте
Відповісти
Всі банки сепаратистів закрити а хлопці молодці так тримати...а касири та працівники хай головою думають де і на кого вони працюють а Сберкбанк то там взагалі деректриса така падлюка з падлюк
Відповісти
Стадо баранів, одним словом. Шкода мозку нуль...Патріоти... Хтось там екскурсію обіцяв в ато, а ну детальніше???
Відповісти
О то тільки і спромоглись що позивних собі понабирати, а тепер типу "херої"! Їдеш у АТО за олігархів - ну то хто тобі дохтор... Мізків ніхто, нажаль, не позичив...
Відповісти
))) Влаштували дешеве шоу : галопом пробіглася юрба здорових чоловіків "активістів-патріотів" з підлітками, що вели зйомки на моб. телефони по центральних вулицях міста відвідуючи відділення банків, які реально працюють в Україні, щомісяця поповнюють саме УКРАЇНСЬКИЙ бюджет й дають робочі місця десяткам тисяч українців. При умові , що п. М.Бабенчук потім працевлаштує тих українців , які залишаться без роботи згідно його Звернення, можливо хтось з банківських працівників і відреагує на акцію)))) Якби характер цієї акції носив би дійсно патріотичний характер , то не було б цієї смішної біганини з наклейками та камерами , а провели б серйозний діалог з керівниками банків на вищих щаблинах управління, де дійсно можна вирішити чи дійти якогось компромісу такого роду бажань громади. Серйозні люди (якщо вони себе такими вважають) повинні вести себе відповідно! А так, будь хто може бити себе в груди , називаючись патріотом й ліпити , зауважте , недешеві наклейки та кричати про війну на сході - досить, ми всі достатньо обізнані й навчені. Хоча , стає зрозумілою завуальована мета АКЦІЇ - треба ж про себе нагадати: вибори, вибори....
Відповісти
Зграя ідіотів, що вирішила нагадати про своє існування! Ці банки працюють в Україні лише тому, що теперішня влада, яку ці самі горе-активісти самі і вистрибали на майдані, це дозволяє. Але ж цих людей, які дозволяють в Україні роботу вказаних банків, саме вони до влади і привели! То на кого ж тепер ображатися? Ви ж цього самі хотіли, що б з Росією була війна (пригадуєте ваше майданівське - москаляку на гіляку)? А гроші - вони не пахнуть. І тим покидькам, яких придуркуватий майдан привів до влади, насправді на всю цю майданівську шушеру і на всю Україну глибоко наплювати. Україна для них - лише дійна корова. І якщо є можливість заробляти в Україні, дозволяючи роботу банків з російським капіталом - то чому б і ні? Повторюю: для "патрйотів" Порошенка, Яценюка і решти компанії гроші не пахнуть. А хто там був в АТО - негайно назад повертайся, продовжуй воювати, забезпечуючи подальше стабільне збагачення на своїй крові вказаних панів. Якось так.
Відповісти
Останні новини
Луцькі активісти влаштували бойкот російським банкам. ФОТО
19 серпень, 2015, 17:15