Тимошенко не переведуть у колонію

Тимошенко не переведуть у колонію
Адвокат екс-прем'єра Юлії Тимошенко Олександр Плахотнюк вважає, що його підзахисну не повинні переводити до колонії для відбування нею покарання.

Про це інформує Радіо ЕРА.

На думку Плахотнюка, спрогнозувати подальшу долю Юлії Тимошенко, а точніше – де саме вона буде відбувати покарання, дуже важко. Утім, він вважає, що переводити її з Лук'янівського СІЗО до іншого закладу незаконно. Адже існує рішення суду по іншій справі, згідно з яким для Тимошенко обрано запобіжний у вигляді перебування у київському СІЗО.

«Припустити, куди далі відправлять Тимошенко, дуже важко. Але, з точки зору, як воно мало бути – її повинні були б залишити у Лук'янівському СІЗО. Адже у рішенні суду щодо обрання Юлії Тимошенко запобіжного заходу по іншій справі – справі ЄЕСУ – було написано «тримати у київському СІЗО». Отже поки існує цей другий запобіжний захід (на сьогодні він є єдиним, тому що вирок вступає в силу), її не повинні нікуди переводити», - вважає Плахотнюк.

За його словами, лише у разі зміни цього запобіжного заходу іншим рішенням суду Юлію Тимошенко можуть відправити до колонії. Щоправда, куди саме – йому не відомо.

Нагадаємо, 23 грудня суд Києва залишив у силі вирок Печерського райсуду Києва, за яким екс-прем'єр Юлія Тимошенко засуджена на 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень при підписанні «газових контрактів» з Росією в 2009 році.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Тимошенко не переведуть у колонію
24 грудень, 2011, 13:38