На Донеччині побили матір загиблого учасника АТО

На Донеччині побили матір загиблого учасника АТО
В Красному Лимані Донецької області в маршрутці побили 62-річну матір учасника АТО Володимира Бражника, який загинув при виході з Іловайського котла 29 серпня 2014 року.

На жінку накинулися в маршрутці зі словами «Ти народила нацика!», – повідомляє «Обозреватель».

«Ми їхали за покупками з мамою, в маршрутці з нами виявилися підлітки з футбольного клубу «Олімпік» (Донецьк) та їх тренер. Вони всю дорогу розповідали, які у них в Донецьку хороші «ополченці», і як вони ненавидять «укропов» і «нациков». Розповідали, як добре живеться в Донецьку, а тут хтось із пасажирів сказав: «А ось сидить мама фашиста». Одна жінка вхопила маму за чорний траурний шарфик з криком: «Ти народила нацика!». Схопила за шию, обличчя – все обличчя було подряпане і руки в ранах. Я відтягувала жінку, яка напала, а вся маршрутка спостерігала. Діти – по 15-16 років – сміялися. Тренер не зробив їм зауваження», – описала інцидент сестра загиблого військового Галина Бражник.

Це все відбулося ще 6 червня цього року. Співробітники міліції, які прибули на місце події, зафіксували факт побиття, а постраждала зняла побої.

Однак до 13 серпня слідчі дії з нею не проводилися. Коли мама загиблого в зоні АТО героя прийшла з'ясувати, чому не йде розслідування, в міліції виставили її геть.

«13 серпня 2015 року мама пішла в Краснолиманський міський відділ міліції хотіла потрапити до слідчого або до начальника, дізнатися, як просувається справа. А там 4 мужика сидять у вартівні, на вході, і кажуть їй: «Що ти хочеш, він вже давно похований. Йди, бабка, звідси». Зверталися на «ти» до моєї мами, якій 62 роки. До слідчої не пропускали.

Сміялися в обличчя. Казали: «Я тебе пропущу, а ти там на неї, на слідчу, накинешся». Мама обурилася, сказавши, що вона мати героя і вимагає до себе поважного ставлення, і почула: «Йди звідси». Коли я з приводу цього випадку звернулася до керівництва Краснолиманського МВ, мені начальник відповів, що такого просто не може бути. Моя мама плаче кожен день і каже: «Невже мій син загинув, щоб цей безлад і далі продовжувався?», – каже Галина Бражник.

У керівництві УМВС України в Донецькій області повідомили, що викладені факти підтвердилися частково і по ним зараз проводиться перевірка. Розслідування факту побиття матері Володимира Бражника триває.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А урок патріотизму 1-го вересня на проблемних територіях проведуть українські екс-президенти...
Відповісти
Фото, відео де? Факти в студію, зараз прізвища замала..........таке можна написати... Хватить зомбувати і натравлювати людей!!!!!!!!!
Відповісти